Prima pagină » Cancan » Dana Războiu are o relație tensionată cu fostul soț. Ce suferințe ascunde celebra prezentatoare

Dana Războiu are o relație tensionată cu fostul soț. Ce suferințe ascunde celebra prezentatoare

28 apr. 2022, 09:59,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, Dana Războiu, are o relație tensionată cu fostul soț. Vedeta a trecut prin două divorțuri scandaloase și a suferit enorm după separarea de partenerii de viață. Mereu zâmbitoare și energică, Dana Războiu a cucerit publicul de la primele apariții la pupitrul știrilor. De ceva vreme, Dana Războiu s-a retras din televiziune și este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde celebra prezentatoare și cu ce se ocupă aceasta de când nu mai apare în lumina reflectoarelor.

Dana Războiu are o relație controversată cu fostul soț

Dana Războiu a trecut prin momente extrem de grele în plan personal. Dincolo de cariera impresionantă în televiziune, celebra prezentatoare ascunde o poveste de viață impresionantă. Îndrăgita știristă a trecut prin două căsnicii eșuate, iar scandalurile după divorț au afectat-o enorm.

Dana Războiu a fost căsătorită cu Ovidiu Brânzan, fost Ministru al Sănătății, iar după mai mulți ani de căsătorie a divorțat, acuzându-și soțul de violență. La vremea respectivă a izbucnit în presă un adevărat scandal, știrista fiind nevoită să facă față valului de întrebări din partea publicului și a colegilor de breaslă.

Aceasta a mărturisit cât de greu i-a fost să se despartă de tatăl copilului ei și să gestioneze scandalul în care era implicată.

,,E ca o etapă de doliu pentru că moare căsnicia. Și dacă nu treci prin etapa de doliu, nu ai cum să o îngropi. Indiferent cine ia decizia divorțului, amândoi suferă. Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani. (…) Am fost inconștientă. Am avut un curaj nebun, inconștient. Întâi am făcut și apoi mi-am dat seama ce am făcut. M-au tot sunat, de la purtătoarea de cuvânt a PSD-ului, la alți oameni importanți ca să-mi retrag plângerea. M-au sunat și foarte multe femei care mi-au spus: ‘suntem alături de tine’. Și erau femei publice, femei cunoscute în România.”, a declarat vedeta.

În prezent, cei doi vorbesc destul de rar și mai păstrează legătura doar de dragul fiului lor. După divorțul de Ovidiu Brânzan, Dana Războiu și-a regăsit fericirea alături de omul de afaceri Bogdan Enoiu. După 12 ani de căsnicie, celebra prezentatoare a divorțat de al doilea soț, cu care are un fiu, pe Marc.

În prezent, Dana Războiu s-a retras din televiziune și se dedică în totalitate celor doi copii, Victor din primul mariaj și Marc din a doua căsătorie.

De provocări pe plan personal a avut parte și actrița Corina Dănilă. Artista a trecut printr-un divorț controversat de fostul soț, iar în ultima perioadă se confruntă cu probleme de sănătate.

Ce secrete ascunde îndrăgita vedetă

Dana Războiu s-a retras de ceva vreme din televiziune și este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. După cele două divorțuri scandaloase, vedeta a decis să se dedice copiilor și și-a încercat norocul în afaceri.

Fosta știristă este fondatoarea Asociației „Nație prin educație”, iar în prezent conduce cel mai mare program de robotică din România. Mai mult, fosta știristă inițiază competiții de succes în domeniul tehnologiei, fiind ajutată de fiul ei, Victor, pasionat de tot ce înseamnă robotică.

Dana Războiu se bucură de un succes răsunător peste hotare, iar asociația înființată este una apreciată de antreprenorii în domeniul tehnologiei. Fosta prezentatoare de știri a mărturisit că nu regretă faptul că a renunțat la televiziune și nu își dorește pe viitor să revină pe marile ecrane. În ceea ce privește planul personal, Dana Războiu a precizat că și-a găsit liniștea și nu își dorește să se recăsătorească.

,,Televiziunea nu mă mai tentează. Îmi place mult, iar dacă aș fi tânără, tot jurnalism aș face. Dar deja am o viață prea liniștită, așezată. Televiziunea e cu foarte multă dramă, eu nu mai vreau dramă în viața mea. Se poate trăi și fără dramă, și fără scandal, iar eu îmi doresc liniște, oameni care să nu se certe în jurul meu. (…)

Viața mea e gata refăcută. Am o cu totul altă viață de cum aveam acum trei ani. Și o cu totul altă viață de cum aveam acum șase ani și acum zece ani. Îmi refac viața în fiecare an. Nu știu dacă neapărat mă recăsătoresc, dar nu văd de ce, dacă poți fi liberă și fericită…”, a declarat vedeta.

Dana Războiu se bucură în prezent de succes în afaceri și se dedică în totalitate celor doi copii de care este tare mândră. Vedeta apare tot mai rar la tv și încearcă să țină viața privată departe de ochii curioșilor.

O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și prezentatoarea Eda Marcus. Aceasta a încercat să fie departe de scandalurile din lumea mondenă, dar face furori de fiecare dată când apare în public. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor cu fizicul de invidiat.

Dana Războiu a trecut printr-un divorț scandalos, iar în prezent are o relație tensionată cu fostul soț. Știrista a trecut prin două căsnici eșuate și a avut parte de suferințe în viața privată. Cu toate acestea, celebra prezentatoare se declară în prezent o femeie fericită alături de cei doi copii ai săi.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *