Prima pagină » Cultural » Dana Opsitaru nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Frumoasa vedetă s-a iubit în tinerețe cu celebrul Cătălin Botezatu

Dana Opsitaru nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Frumoasa vedetă s-a iubit în tinerețe cu celebrul Cătălin Botezatu

01 nov. 2022, 09:20,
în Cultural

Dana Opsitaru nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Aceasta a făcut furori pe vremea când era manechin și defila pe marile scene ale lumii. Dana Opsitaru se află într-o formă fizică de invidiat și este o prezență discretă în lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu că frumoasa vedetă s-a iubit în tinerețe cu celebrul Cătălin Botezatu.

Dana Opsitaru nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

Dana Opsitaru este o prezență discretă în spațiul public și este atentă la fiecare apariție a sa. Fostul manechin de succes s-a retras din lumina reflectoarelor, însă atrage privirile tuturor de fiecare dată cu silueta fără cusur și ținutele elegante. Marea iubire a lui Cătălin Botezatu are peste 50 de ani și locuiește în prezent în Germania.

Aceasta se bucură din plin de celebritate și face furori pe rețelele de socializare. Dana Opsitaru se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri la vârsta sa. Pe vremea când era tânără, aceasta s-a iubit cu nimeni altul decât Cătălin Botezatu, iar povestea lor de dragoste a fost una tumultuoasă.

Dana Opsitaru era căsătorită atunci când s-a îndrăgostit de faimosul creator de modă, iar după ce a divorțat de partenerul ei de la acea vreme, a format un cuplu alături de Cătălin Botezatu. Deși povestea lor de dragoste s-a încheiat, cei doi păstrează legătura și în prezent. Cătălin Botezatu a dezvăluit recent ce sentimente are față de marea lui iubire, Dana Opsitaru, femeia care i-a marcat viața.

,,Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. (…) Și-a pus o amprentă pozitivă pe bărbatul pe care îl privești acum. Am iubit multe femei și sper să se mai întâmple asta.”, a mărturisit creatorul de modă.

În prezent, cei doi au o frumoasă relație de prietenie și vorbesc destul de des la telefon. Dana Opsitaru este o prezență discretă în lumea mondenă și se bucură de viață peste hotare.

Un trecut amoros tumultuos a avut și Dana Războiu. Aceasta a divorțat de soțul ei și a trecut cu greu peste suferințele din viața privată. Altfel stau lucrurile când vine vorba de frumoasa actriță Alexandra Velniciuc. Aceaasta are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul iubit și se declară o femeie împlinită.

Ce spune Cătălin Botezatu despre marea sa iubire

Cătălin Botezatu și Dana Opsitaru au trăit o frumoasă și tumultuoasă poveste de dragoste. Creatorul de modă a fost la un pas de sinucidere pe vremea când se iubea cu aceasta. Recent, designerul a mărturisit cum au fost acei ani în care a avut o relație cu Dana Opsitaru, oferind detalii inedite despre trecutul său amoros.

,,Fără doar și poate, mama este cea care și-a pus amprenta în tot ce a însemnat educația, dezvoltarea mea ca om și cea care îmi marchează în continuare viața. Apoi a fost Dana Opsitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea. Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice.”, a precizat creatorul de modă.

Dana Opsitaru și Cătălin Botezatu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar în prezent cei doi păstrează legătura. Designerul a mărturisit că Dana Opsitaru i-a schimbat viața în bine și nu regretă trecutul amoros tumultuos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *