Prima pagină » Cancan » Dana Nălbaru, schimb de replici amuzant cu soțul ei. Celor doi le priește viața la țară

Dana Nălbaru, schimb de replici amuzant cu soțul ei. Celor doi le priește viața la țară

20 iun. 2024, 12:30,
BZI.ro, în Cancan

Dana Nălbaru a avut un schimb de replici amuzant cu soțul ei, Dragoș Bucur, după ce l-a filmat pe acesta la cosit. De ceva timp, cuplul și-a construit o casă la țară, în județul Argeș, unde petrece din ce în ce mai mult timp. Danei Nălbaru și lui Dragoș Bucur le priește traiul la țară, încântându-și fanii cu imagini postate de la casa lor.

Familia Bucur-Nălbaru duce un trai tihnit în Moșteni-Greci, sat din comuna Boțești, din județul Argeș, acolo unde și-au ridicat o casă modernă, dar în care trăiesc după legile pe care le impune locul. Astfel, de cum s-a terminat sezonul rece, cuplul se ocupă de toate treburile din curte, din grădină, din livadă. Și nu sunt deloc puține, potrivit LPF.

Dana Nălbaru, schimb de replici amuzant cu soțul ei

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur le-au făcut un cadou nesperat celor care îi urmăresc pe rețelele sociale. Cei doi au lansat un cont de Instagram dedicat exclusiv vieții la țară, cu tot ceea ce presupune ea. Este o feerie acolo, o încântare să privești pozele și să urmărești dialogul dintre cei doi soți, care se tachinează adorabil.

Dragoș Bucur a câștigat și mai multă simpatie și admirație de când au decis să-și mute viața în pitoreasca localitatea din Argeș, unde toată ziua trebăluiesc pe lângă casă, în livadă, în grădină și unde muncesc pământul pentru a se bucura de roadele lui. Cei care locuim la bloc îi privim cu drag și poate acesta este și motivul pentru care cei doi artiști au devenit mai generoși cu pozele din viața lor rurală.

Acum totul a devenit și mai oficial, căci Dragoș și Dana au creat contul de Instagram @bucurii_la_tara, unde postează bucăți din viața lor tihnită, în care munca fizică și gospodărirea zilnică le aduc pacea sufletului. Chiar zilele trecute, Dana l-a filmat pe Dragoș în timp ce tunde iarba, cu o motocositoare cu ham, lângă el fiind parcat un utilaj agricol, pe care cel mai probabil tot Dragoș l-a folosit.

„Trei zile pe săptămână, actor și prezentator tv. Profesionist. Patru zile pe săptămânâ, țăran amator. Intenționează să echilibreze nivelurile de pregătire”, a fost comentariul Danei Nălbaru, în dreptul pozei.
Replica lui Dragoș a venit imediat: „Șterge poza, mă faci de râs, se vede că hamul de la coasă e pus invers”.
„Las’, că la țară merge”, a glumit Dana.

Familiei Bucur-Nălbaru îi priește viața la țară

Nu este prima oară când fosta solistă de la Hi-Q își filmează soțul în astfel de ipostaze. L-a fotografiat pe Dragoș la muncă, în livadă, la tăiat de lemne cu toporul și cu drujba. Și ea ne-a arătat cum își sapă roșiile și castraveții, cum are grijă de seră, dar și ce recoltă frumoasă a obținut.

„O femeie obosită, dar fericită că și-a plantat singură roșiile, castraveții si ardeii. Fain. Mi-a plăcut”, spunea ea.

Frumoasa familie are și patru câini lângă casă, fiecare cu o poveste specială. Bracul din galeria foto de mai sus a avut noroc să nimerească pe mâna acestor oameni.

„Unul din cei patru câini ai noștri. Adela. Bătrână și aproape surdă. Am găsit-o la marginea unei păduri, bolnavă și înfometată. E fericită acum”, a spus Dana Nălbaru despre frumosul patruped.

Dana Nălbaru, care în trecut a anunțat că s-a pocăit și a ales calea lui Dumnezeu, este foarte încântată de mica ei comunitate de la Moșteni-Greci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *