Prima pagină » Cultural » Dana Nălbaru face anagajări. Cerințele stricte pe care le are vedeta

Dana Nălbaru face anagajări. Cerințele stricte pe care le are vedeta

11 oct. 2023, 12:05,
în Cultural

Dana Nălbaru face anagajări la brutăria artizanală, deschisă în zona Otopeni. Artista a transformat pasiunea sa pentru prăjituri într-o afacere de succes după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Ea a deschis o brutărie artizanală în zona Otopeni și în prezent caută forță de muncă.

Dana Nălbaru se află într-un proces de dezvoltare și este în căutarea viitorilor angajați care să o sprijine în stabilitatea afacerii.

Dana Nălbaru face anagajări

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Dana Nălbaru a ales să se dedice în întregime rolului de mamă. Alocându-și timpul familiilor și credinței, acum se concentrează intens asupra deschiderii noii sale afaceri cu dulciuri ecologice.

Dana Nălbaru caută un individ de încredere, fără a fi necesară experiența anterioară. Ea oferă instruirea necesară pentru ca angajatul său să poată realiza lucrurile în mod perfect, să fie independent și să aibă încredere în propriile abilități.

„Suntem un mic bakery artizanal din Otopeni și dorim să angajăm o/un vânzătoare/vânzător/patiser/cofetar. Salariu atractiv. Oferim training atât cât este nevoie ca persoana sa fie 100% autonomă și sigură pe ea. Se lucrează în ture. Detalii în privat”, se arată mesajul transmis pe un grup de Facebook.

Într-un anunț publicat online, Dana Nălbaru a specificat că este în căutarea unei persoane tinere, cu o atitudine pozitivă, responsabilă și dornică să se dezvolte în cadrul afacerilor. În plus față de cerințele specificate, artista a enumerat și responsabilități pe care angajatul trebuie să le îndeplinească cu succes.

Referitor la pachetul salarial, a menționat că este unul motivant, iar programul de lucru va fi organizat în ture, cu două zile lucrătoare urmate de două zile libere.

„Candidatul ideal

– Căutam tineri pasionați de a vinde cu un zâmbet larg, de a binedispune, responsabili
– Program 2 zile cu 2 zile
– Suntem la început de drum, avem un plan structurat pe termen lung, focusat pe creșterea brandului și totodată dezvoltarea colegilor ce vor lucra cu noi

Descrierea jobului

-verifică și recepționează produsele
– participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat și la realizarea comenzilor de aprovizionare
– Cunoaște și respectă rotația stocurilor, normele și criteriile de depozitare a materiei prime
– determina necesarul de materii prime și lansează comenzile de aprovizionare
– verifică calitativ și cantitativ produsele recepționate și depozitează ingredientele alimentare
– urmează planul și instrucțiunile HACCP
– respectă normele de igienă

Beneficiile vor fi discutate în cadrul interviului”, a mai scris Dana Nălbaru în mesajul postat în mediul online.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au casă la țară

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie fericită și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Dragoș și Dana au și o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți pentru cei trei copii. Însă, deși se dedică în totalitate vieții de acasă, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au recunoscut că nu reușesc să petreacă suficient timp doar ei doi.

Dragoș Bucur a anunțat recent că și-a construit casă la țară, într-un loc unde poate „să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile”. Locuința e aproape gata, însă nu e racordată la utilități, deoarece actorul și soția sa și-au dorit independența energetică. Astfel, ei au apelat la o firmă specializată și și-au montat panouri fotovoltaice.

Recent, Dana Nălbaru a anunțat că face anagajări la brutăria artizanală, deschisă în zona Otopeni, și că își asteaptă angajatul ideal.

Comentarii
  • Să te numești Nălbaru și Bucur și să folosești cuvinte ca bakery, training, focusat, job… asta înseamnă să fii… snob!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *