Prima pagină » Cancan » Dana Nălbaru are o biografie impresionantă! De ce a dispărut cântăreața din lumina reflectoarelor?

Dana Nălbaru are o biografie impresionantă! De ce a dispărut cântăreața din lumina reflectoarelor?

02 mai 2022, 14:45,
BZI.ro, în Cancan

Dana Nălbaru are o biografie remarcabilă. Aceasta s-a făcut remarcată rapid după ce a fost membra trupei Hi-Q. Cu toate că a dorit pentru o perioadă să urmeze o carieră solo, ultimul album al artistei este alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. În momentul de față, vedeta a renunțat la lumina reflectoarelor și se bucură de o viață simplă alături de familia sa.

După ce a renunțat la cariera muzicală, vedeta și-a descoperit o noră pasiune pe care a transformat-o într-o afacere. O altă antreprenoare de succes este și Cristina Bâtlan, deținând o companie prosperă.

Dana Nălbaru, biografie: Cum s-a lansat vedeta în muzica?

Dana Nălbaru în vârstă de 46 ani este din Brașov. Aceasta și-a început cariera muzicală în 1997, când trupa Hi-Q a fost formată. Alături de colegii săi, artista a lansat cele mai fredonate melodii ce au rămas pe buzele fanilor timp de peste 20 ani. În anii 2000, versurile „Gașca mea nu poate să stea liniștită/ Nicio clipă”, răsunau la toate petrecerile și chiar și acum trezesc amintiri pentru fanii Hi-Q. În 2002, cântăreața a decis să urmeze o carieră solo și a lansat patru albume „Zbor”, „Intră în joc”, „Parfum” și „Love”. După șapte ani de carieră solo, Dana Nălbaru s-a întors în trupa Hi-Q, alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Cei trei au mai lansat un album, apoi s-au despărțit definitiv.  

După ce a renunțat la cariera muzicală, cântăreața a intrat în lumea afacerilor. Aceasta deține un restaurant în zona Floreasca din Capitală. Vedeta a pus bazele unei afaceri pe gustul tuturor, din mâinile sale rezultând cele mai delicioase prăjituri.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a declarat Dana Nălbaru.

Cu toate că nu mai este prezentă în lumina reflectoarelor, Dana își ține la curent urmăritorii cu proiectele pe care le are prin intermediul paginii de Instagram. Aceasta postează filmulețe cu ea nemachiată sau ciufulită, fiind foarte frumoasă naturală.

De ce a dispărut cântăreața din lumina reflectoarelor?

Dana Nălbaru a decis să părăsească lumina reflectoarelor după ce ultimul album al trupei Hi-Q a fost lansat. Aceasta a dorit să se dedice mai mult familiei și să fie alături de cei trei copiii. Ba mai mult, cântăreața a decis să-și educe micuții în sânul familiei. Nici unul dintre cei mici nu merge la școală, Dana ocupându-se exclusiv de educația celor trei. Cântăreața este căsătorită cu Dragoș Bucur din 2005, iar împreună au doi copii, cel de-al treilea fiind adoptat. Cu toate că cei doi se iubesc extrem de mult sunt destul de discreți când vine vorba de aspectele personale. 

„Dana și-a dedicat majoritatea timpului copiilor, asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi mult timp alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei. E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta.”, a declarat Dragoș Bucur.

Cei doi s-a cunoscut prima dată la un casting pentru serialul „Băieți buni”. La momentul respectiv, soțul său a primit rolul în peliculă, însă cântăreața nu a fost acceptată. Câteva luni mai târziu, cei doi s-au intersectat din nou pe stradă, iar după cinci zile, Dragoș Bucur a cerut-o în căsătorie. Soțul cântăreței a explicat că pentru ca o relație să funcționeze este nevoie ca fiecare dintre parteneri să facă compromisuri.

Dana Nălbaru are o biografie surprinzătoare. Vedeta a renunțat la viața de artist pentru cea de soție și mamă devotată. O altă artistă ce a renunțat la lumina reflectoarelor este și actrița Cristina Cioran în vârstă de 44 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *