Prima pagină » Cancan » Dana Nălbaru, afacere de succes după ce s-a retras din muzică. Vedeta are trei copii cu Dragoș Bucur

Dana Nălbaru, afacere de succes după ce s-a retras din muzică. Vedeta are trei copii cu Dragoș Bucur

22 dec. 2021, 10:56,
în Cancan

Artista Dana Nălbaru s-a retras de ani buni din muzică și a ales să se ocupe mai mult de copii și de familie pentru o perioadă. Cu toate acestea, de ceva vreme ea s-a lansat în afaceri, devenind un antreprenor de succes. Astfel, ea a pus în practică o pasiune și s-a dovedit că a mizat pe cartea câștigătoare.

Dana Nălbaru, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Pentru o perioadă destul de lungă ea s-a concentrat mai mult pe viața de familie și pe proiectele personale. În urmă cu mulți ani ea a devenit celebră alături de colegii de la trupa Hi-Q, dar apoi s-a retras complet din showbiz. Cum de ceva timp nu s-a mai auzit nimic de ea, multă lume se întreabă cu ce se ocupă acum și cum își câștigă existența.

Dana Nălbaru are o afacere de succes

În ultimul an, fosta artistă s-a orientat către un alt domeniu de activitate și nu regretă nimic, deoarece ea simte că și-a găsit adevărata menire. Cum fanii se întrebau mereu din ce își câștigă existența, Dana Nălbaru a decis să vorbească despre acest aspect. Așa s-a aflat că și-a deschis o afacere în Capitală, de care e foarte mândră. Așadar, Dana este acum și antreprenor, dar și un cofetar cunoscut. Ea pregătește cele mai delicioase dulciuri la un bistro din Capitală, de care clienții sunt foarte încântați.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q» face reclamă unor prăjiturele… Normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a scris Dana Nălbaru pe contul de Instagram.

Dana Nălbaru are trei copii cu Dragoș Bucur

Dana Nălbaru

Dana și Dragoș au împreună trei copii

La vremea când fosta membră a trupei Hi-Q a renunțat la muzică, ea a ales să se dedice în totalitate creșterii copiilor săi. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii, Sofia, Kadri și Roxana. Cea din urmă fetiță a fost adoptată de cei doi și întregește tabloul de familie. De-a lungul timpului, Dragoș și Dana nu s-au ferit să vorbească despre modul în care aleg să-și crească copiii.

Dana susține că nu este adepta secretelor, motiv pentru care discută deschis cu copiii săi. De exemplu, fosta interpretă nu se ferește și a ales să le explice copiilor săi, încă de la vârste fragede, procese ce țin de educația sexuală. Copiii nu au manifestat un interes ieșit din comun pentru acest subiect, astfel că  vedeta este de părere că metoda aleasă a fost cea corectă.

Artista a ajuns la vârsta maturității depline

Dana Nălbaru vedea lumina zilei pe 23 octombrie 1976, la Brașov. După o lungă perioadă în care a păstrat discreția cu privire la viața personală, acum, soția lui Dragoș Bucur este de nerecunoscut. Vedeta în vârstă de 45 de ani și-a lăsat părul să crească și a slăbit câteva kilograme bune. Mai mult, Dana Nălbaru preferă naturalul și rare sunt situațiile în care se machiază. Cu toate acestea, Dana este fericită și împlinită alături de familia pe care o are.

„Îmi place să cred că nu am ajuns degeaba până la această vârstă și vreau să las ceva bun în urma mea. Cât de mic, atât cât pot. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața pe care mi-a dat-o și sunt recunoscătoare pentru fiecare om întâlnit pe parcurs”, a scris Dana Nălbaru, care a ajuns la frumoasa vârstă de 45 de ani și este o femeie împlinită alături de soț și cei trei copii.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024