Prima pagină » Cultural » Dana Nălbaru a fost jignită din cauza aspectului fizic. Ce reacție a avut artista

Dana Nălbaru a fost jignită din cauza aspectului fizic. Ce reacție a avut artista

21 mart. 2024, 08:07, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Dana Nălbaru a avut o reacție neașteptată după ce a fost jignită din cauza aspectului fizic și a fost comparată cu o servitoare. Cele mai recente apariții publice ale Danei Nălbaru au fost bine primite de către public, iar artista a primit numeroase aprecieri și complimente pentru schimbarea stilului de viață pe care l-a adoptat odată ce a ales să urmeze credința.

Cu toate acestea, nu a scăpat de criticii răutăcioși care au avut comentarii negative despre felul în care se prezintă în viața de zi cu zi, sugerând că nu își acordă suficientă atenție aspectului său. Cu toate acestea, vedeta a răspuns public într-un mod care a pus capăt oricăror speculații sau conflicte.

Dana Nălbaru a fost jignită din cauza aspectului fizic

Dana Nălbaru este o femeie care împlinește mai multe roluri importante în viața sa, este mamă, soție, antreprenoare și artistă, dar și un susținător al unei vieți trăite cu credință în Dumnezeu. Deși nu este prezentă des pe rețelele de socializare, atunci când apare în public, o face într-un mod autentic, fără a acorda prea multă importanță aspectului său fizic, având alte priorități în viața de zi cu zi. Din acest motiv, o persoană de pe internet i-a sugerat că arată ca o servitoare și că ar putea fi părăsită de soțul ei din cauza neglijenței sale față de propria persoană.

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăți ca și cum ai fi o servitoare. Dar știu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat și încă o mai fac. Îngrijește-te, că o să te lase și soțul tău și să nu te miri”, a fost mesajul pe care i l-a transmis o internaută.

Ce reacție a avut artista

Dana Nălbaru a răspuns la comentariul răutăcios pe care l-a primit, dar a făcut-o într-un mod care a oferit o învățătură de viață pentru toate persoanele care acordă prea multă importanță aspectului fizic și uită că o femeie are multe alte responsabilități de îndeplinit în fiecare zi, înainte de a se preocupa de aspectul său exterior.

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ți vopsești părul și să-ți faci unghiile roșii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinerețe. Te părăsesc pentru că te trezești dimineața și ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieși la mall să-ți schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită și dornică de îmbrățișare.

Scuza-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că ești prea atentă la nevoile mele și ale copiilor noștri. Când m-am căsătorit cu tine și-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viață întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon și te voi duce direct la mare, că pe-ai noștri copii îi vor crește vecinii și că banii nu vor fi niciodată o problema. Te părăsesc pentru că n-am înțeles a doua parte din la bine și la greu”, a răspuns Dana Nălbaru la jignirea cu privire la aspectul ei fizic.

Comentarii
  • Draga Dana, atat copiii cat si sotul isi doresc o mama si sotie devotata insa ar fi mult mai fericiti ca mama si sotia sa fie ingrijita sa arate bine cu care sa se mandreasca. Pentru un aspect placut nu este neaparat sa mergi la Salon. Mai analizeaza situatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024