Prima pagină » Cultural » Dana Nălbaru a ajuns la o frumoasă vârstă și se declară o femeie împlinită. Ce spune vedeta despre momentele grele din viața privată

Dana Nălbaru a ajuns la o frumoasă vârstă și se declară o femeie împlinită. Ce spune vedeta despre momentele grele din viața privată

18 iul. 2022, 10:10,
BZI.ro, în Cultural

Fosta membră a trupei Hi-Q, Dana Nălbaru, a ajuns la o frumoasă vârstă și se declară o femeie împlinită. Aceasta a revenit de curând în muzică după o pauză de mai mulți ani. Soția lui Dragoș Bucur renunțase de ceva vreme la cariera artistică pentru a se dedica familiei sale frumoase de care este tare mândră. Iată ce spune vedeta despre momentele grele din viața privată.

Dana Nălbaru a ajuns la o frumoasă vârstă și se bucură de viață

Îndrăgita vedetă Dana Nălbaru se declară o femeie împlinită la vârsta de 45 de ani. Artista are o carieră impresionantă în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. Vedeta este căsătorită cu Dragoș Bucur și are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață. Aceștia au împreună trei copii și se bucură din plin de rolul de părinți.

Fosta solistă a trupei Hi-Q se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată. Dana Nălbaru și soțul ei au luat o decizie surprinzătoare pentru copii lor și au avut parte de multe critici. Aceștia au preferat să nu își ducă micuții la școală și au optat pentru sistemul de „homeschooling.”

Mai mult, Dana Nălbaru a mărturisit că fiul ei este de o inteligență sclipitoare și are un nivel ridicat de cunoștințe pentru vârsta sa.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari.”, a mărturisit îndrăgita vedetă.

Dincolo de împlinirile pe plan personal, Dana Nălbaru este preocupată și de cariera artistică. Cântăreața a revenit de curând pe scena muzicală românească cu o piesă religioasă, fapt care i-a surprins pe mulți.

„Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viața de familie este Alessandra Stoicescu. Aceasta își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii de familie inedite. Prezentatoarea de știri are o căsnicie frumoasă și o carieră de succes în televiziune.

Și frumoasa actriță Emilia Popescu se declară o femeie împlinită la vârsta sa. Aceasta a avut parte de multe provocări în viața privată, dar a reușit să treacă de fiecare dată peste momentele dificile.

Ce spune îndrăgita vedetă despre suferințele din viața de familie

Dana Nălbaru este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Fosta solistă a trupei Hi-Q a dorit mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Artista a mărturisit că a trecut prin momente extrem de grele în familie, mai ales după ce băiețelul ei a suferit o intervenție chirurgicală dificilă.

,,Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng. Am filmat împreună cu Dragoș în Casa Ronald și vreau să le mulțumesc încă o dată celor de acolo pentru sprijinul oferit în acele clipe grele.”, a declarat artista la vremea respectivă.

În pofida momentelor grele din viața privată, Dana Nălbaru se mândrește cu cei trei copii și se declară o femeie împlinită. Vedeta are împreună cu Dragoș Bucur doi copii biologici și o fiică adoptată. Fosta membră a trupei Hi-Q are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață, care o ajută necondiționat.

La vârsta de 45 de ani, Dana Nălbaru are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Artista a revenit de curând în muzică și și-a surprins fanii cu o piesă religioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *