Prima pagină » Actualitate » Dana Marijuana a fost arestată preventiv într-un dosar de trafic de droguri! Ce au găsit procurorii în casa artistei
Dana Marijuana a fost arestată preventiv într-un dosar de trafic de droguri! Ce au găsit procurorii în casa artistei

Dana Marijuana a fost arestată preventiv într-un dosar de trafic de droguri! Ce au găsit procurorii în casa artistei

23 aug. 2024, 18:40, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

Cântăreața Dana Coteanu, cunoscută sub numele de scenă Dana Marijuana, împreună cu alți doi suspecți, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar de trafic de droguri investigat de DIICOT. Decizia a fost luată vineri, 23 august, de Tribunalul Constanța, conform informațiilor transmise de Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cei trei au fost opriți de un echipaj de poliție rutieră în stațiunea 2 Mai, în noaptea de 21 spre 22 august, în timp ce se deplasau cu un autoturism. În urma controlului, au fost descoperite aproximativ 100 de grame de canabis.

Ulterior, au fost efectuate patru percheziții domiciliare în județele Constanța, Giurgiu și în București, în urma cărora au fost confiscate 100 de comprimate de ecstasy, cantități de amfetamină, ketamină și alte substanțe care urmează să fie analizate, alături de diverse alte probe.

Procurorii DIICOT din Constanța au dispus reținerea celor trei persoane pentru 24 de ore pe 22 și 23 august, iar ulterior aceștia au fost prezentați în fața Tribunalului Constanța, unde s-a aprobat arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Din regina muzicii a ajuns să trăiască într-un container

Dana Marijuana, odinioară una dintre cele mai populare cântărețe ale anilor ’90, când era cunoscută ca „regina muzicii hip-hop”, a avut un parcurs dificil în viață. De la succesul în industria muzicală, viața ei a luat o întorsătură dramatică, ajungând să trăiască într-un container fără lumină și căldură pe malul Mării Negre.

Dana Marijuana a povestit recent despre condițiile precare în care trăiește, menționând că a părăsit Bucureștiul din cauza energiilor negative și a decis să se mute pe litoral.

„Nu a fost o decizie de moment. Am înscris-o deja pe cea mică la școală aici și ne pregătim să ne adaptăm. Nu avem lumină, dar am chemat pe cineva să ne ajute să rezolvăm problema,” a declarat ea.

Artista și-a început cariera muzicală în 1994 și a colaborat cu numeroși artiști și trupe din România, lansând două albume în anii ’90, „Cea mai fidelă fată” și „Fii pe fază”. Decizia de a se retrage din București a fost influențată de dorința de a scăpa de energiile negative din oraș, potrivit declarațiilor sale.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *