Prima pagină » Cancan » Dana Criminala aruncă bomba după divorțul de Leo de la Strehaia 

Dana Criminala aruncă bomba după divorțul de Leo de la Strehaia 

03 feb. 2022, 09:40,
BZI.ro, în Cancan

Dana Criminala și Leo de la Strehaia au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, iar povestea lor de dragoste nu se termină aici. 

După lungi certuri și împăcări, Dana Criminala este femeia care i-a marcat viața celui numit „Prințul țiganilor”. 

dana criminala alaturi de leo de la strehaia

Soția lui Leo de la Strehaia este mereu în centrul atenției și nu ezită să apară în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare

Dana Criminala face dezvăluiri despre mariajul cu Leo 

Condamnat la doi ani și 6 luni cu executare într-un dosar de evaziune fiscală, Leo de la Strehaia, a pierdut toată averea la jocurile de noroc. Femeile din viața lui erau răsfățate cu cadouri scumpe și vacanțe de lux. Mereu în centrul atenției, „Prințul țiganilor” și Dana Criminala au fost protagoniștii emisiunilor de scandal și al ziarelor de cancan. 

După căsătoria cu Anca, Leo și-a refăcut viața lângă de focoasa Renata Gheorghe, iar mai apoi cu mama acesteia, Dana Criminala alături de care trăiește o adevărată telenovelă cu certuri și împăcări. De după gratii acesta comunică cu familia și este mereu la curent cu ce se întâmplă în viața soției Dana, dar și a copiilor.  

dana criminala alaturi de leo de la strehaia

Cu un corp fără imperfecțiuni, Dana se întreține prin antrenamente fizice, tratamente de înfrumusețare, masaje de tonifiere, este foarte atentă la ce mănâncă și nu neglijează niciun detaliu al unei imagini perfecte

„Leo m-a sunat de 3 ori, timp în care am discutat foarte mult. Mi-a spus că are la dispoziție cam o oră pe zi în care poate suna.”, declară Dana

Într-un vlog postat recent pe canalul său de YouTube, Dana povestește în amănunt despre divorțul dintre ea și Leo de la Strehaia. Bruneta spune că a fost sunată insistent de prinț și a fost rugată să renunțe la această decizie de a rupe mariajul pentru că are sentimente față de ea și își dorește să trăiască împreună. 

„Încă o dată îi voi mai da o șansă, ne vom împăca din nou și vom merge înainte.”, declara focoasa Dana Criminala.

dana criminala si leo de la strehaia

Condamnat la doi ani și 6 luni cu executare într-un dosar de evaziune fiscală, Leo de la Strehaia, a pierdut toată averea la jocurile de noroc

La aproape 50 de ani Dana Criminala are grijă de imaginea sa

Cu un corp fără imperfecțiuni, Dana se întreține prin antrenamente fizice, tratamente de înfrumusețare, masaje de tonifiere, este foarte atentă la ce mănâncă și nu neglijează niciun detaliu al unei imagini perfecte. 

Soția lui Leo de la Strehaia este mereu în centrul atenției și nu ezită să apară în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Dana este o apariție surprinzătoare, plină de mister și  mereu în pas cu moda, cu haine și bijuterii de lux care reușește să întoarcă toate privirile. Daniela Mihai, pe numele său adevărat, le arată fanilor viața sa exclusivistă din casa din Pitești și de la Strehaia. 

Dana Criminala a reușit să șocheaze și prin ipostazele senzuale de pe rețelele de socializare. Apare mereu îmbrăcată provocator și face furori în rândul bărbaților. Este o femeie misterioasă și plină de surprize, bruneta focoasă în vârstă de 50 de ani nu se ascunde în spatele anilor și se bucură de iubirea lui Leo de la Strehaia, chiar dacă acesta este după gratii. 

dana criminala si leo de la strehaia

Bruneta spune că a fost sunată insistent de prinț și a fost rugată să renunțe la această decizie de a rupe mariajul pentru că are sentimente față de ea și își dorește să trăiască împreună

Dana Mihai declară că deși soțul este în închisoare, iubirea lor a rămas la fel de intensă: 

„Mi-a spus să stau cuminte, acasă, să-l aștept.”, a mai povestit Dana pe canalul său de YouTube. 

De acasă, Dana Criminala se bucură de compania animalelor pe care le îngrijește, a fiicei Renata și atenția specialiștilor de cosmetică, are vizite frecvente atât la penitenciar, cât și la saloanele de înfrumusețare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *