Prima pagină » Cancan » Dana Budeanu, topită după soțul Elenei Gheorghe. „Un bărbat foarte, foarte mișto”

Dana Budeanu, topită după soțul Elenei Gheorghe. „Un bărbat foarte, foarte mișto”

28 feb. 2024, 14:37,
BZI.ro, în Cancan

Dana Budeanu este topită după soțul Elenei Gheorghe, pe care l-a lăudat recent într-o postare pe contul de socializare. Vedeta nu s-a sfiit să nu-l admire pe Cornel Ene, ba chiar i-a transmis acest lucru și soției sale. În altă ordine de idei, Dana Budeanu a lansat un nou atac la adresa influencerilor, după promovarea făcută de aceștia la un festival celebru.

Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe. Dacă pe majoritatea vedetelor le critică, ei bine, la adresa lui Cornel Ene are numai vorbe bune de zis. Mai mult, criticul de modă are numai laude la adresa lui, privind aspectul fizic și îl descrie ca fiind „un bărbat foarte, foarte mișto”.

Dana Budeanu, topită după soțul Elenei Gheorghe

Recent, a fost la un eveniment unde a cântat și Elena Gheorghe, fiind însoțită de soțul ei. Atunci când Dana Budeanu l-a văzut în realitate, nu a putut să nu-l admire pentru felul în care arată, dar și ce energie emană.

Astfel, în cadrul emisiunii sale de pe platforma pe care a lansat-o în urmă cu mai mult timp, „Verdict”, vedeta a ținut să mărturisească faptul că l-a văzut în realitate pe Cornel Ene și a rămas impresionată.

„Elena Gheorghe și soțul. Deci nu îi știam și am fost la o aniversare foarte frumoasă în Constanța și a cântat ea, muzică machedonească și nu numai. Era și soțul ei, băi vedeți că e frumos rău de tot în realitate. L-am văzut în două, trei poze, atât. Vezi că are ceva, deci e foarte mișto și ei sunt foarte mișto, dar el e foarte, foarte mișto. Cred că i-am și zis ei”, a spus Dana Budeanu.

Bineînțeles, a complimentat-o și pe Elena Gheorghe, căreia i-a spus în față că are un soț foarte frumos și prezentabil și că sunt foarte frumoși împreună.

„Am făcut poze cu ei, era toată formația. Sunt foarte mișto și au o super energie, dar el, el promite bine…”, a mai povestit Dana Budeanu.

Dana Budeanu, atac la influenceri

Dana Budeanu face afirmații grave la adresa celor care au participat la festivalul Untold din Dubai. Aceasta spune că niciunul dintre cei care a postat că se află acolo nu a plătit nimic de la cazare până la consumație.

Dana Budeanu a reacționat vehement după ce Codin Maticiuc a făcut publică nota de plată de la festivalul din Dubai. Cert este că nu doar el a fost vizat de aceasta, ci și toți înfluencerii care au participat la eveniment.

„Toți starleții care au pus de la Ăntold Dubai n-au plătit nicio notă. Totul a fost moca pă postări! Tot! Adică s-a mers pă friptură și suc, și așternut”, a scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Acest comentariu vine la câteva zile după ce fostul „crai de Dorobanți”, Codin Maticiuc, s-a văitat pe rețelele de socializare cu privire la nota de plată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *