Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dana Budeanu ține o dietă neașteptată. Alimentele care o mențin slabă sunt cele interzise

Dana Budeanu ține o dietă neașteptată. Alimentele care o mențin slabă sunt cele interzise

27 ian. 2023, 22:59,
în Cancan ultimă oră

Dana Budeanu nu își arată vârsta deloc și are un corp de invidiat. Nu multe persoane știu că designerul care un stil alimentar cu totul atipic și ține o dietă neașteptată.

Cunoscuta vedetă are o siluetă la care multe femei visează, un abdomen plat, picioare lungi și subțiri și o siluetă fusiformă. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Dana Budeanu și-a făcut publică dieta și a șocat pe toată lumea.

Dana Budeanu ține o dietă atipică

Dana Budeanu a spus că are trei tipuri din care alege, unul dintre acestea fiind cu bezea și ciocolată amăruie. Designerul a ținut să sublinieze că dieta ei este atipică și nu-i plac fructele și că doar ananasul mai reprezintă o alternativă la rodie.

„Dar mănânc tort în fiecare noapte. Dacă sar o noapte, mă trezesc din somn și mănânc. Când nu mănânc rodie dimineața, mănânc tort. Eu dau rețetele la o cofetărie și lucrătoarele de acolo le prepară”, a spus Dana Budeanu

Totuși, Dana Budeanu a insistat că dacă organismul se obișnuiește cu un tip de mâncare, atunci nu mai îngrașă.

Dieta Danei Budeanu conține rodie și dulciuri, dar și multe mâncăruri nesănătoase. Vedeta spune că mănâncă rodie dimineața, iar la prânz și seara mâncăruri de multe ori nesănătoase, iar noaptea tort, lucru care o ajută să fie extrem de slabă.

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu este designer vestimentar și este o persoană care are mii de fani. Vedeta fost căsătorită cu Radu Budeanu, fondatorul CanCan și Ciao și împreună sunt părinții unor fetițe gemene.

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu există nimic în afară de o fată de 22 de ani care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presa din România.

La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam această este istoria despre nevasta lu’, în acest caz”, a scris Dana Budeanu pe blogul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *