Actualitate

Dana Budeanu s-a luat de amante și bărbați geloși! „A fi amantă este o șmecherie!”

Publicat: 26 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu s-a luat de amante și bărbați geloși A fi amantă este o șmecherie
Dana Budeanu s-a luat de amante și bărbați geloși în rubrica „Amețitele și Mafioții”, din mediul online

Dana Budeanu s-a luat de amante și bărbați geloși în rubrica „Amețitele și Mafioții”, din mediul online. Dana Budeanu este deja un adevărat formator de tendințe în materie de relații și conviețuire socială. Designerul le-a atacat pe femeile care aleg să fie amante, dar și pe bărbații geloși.

Dana Budeanu s-a luat de amante și bărbați geloși!

Dana Budeanu obișnuiește să spună lucrurilor pe nume în emisiunea sa, „Verdict”, în cadrul căreia are rubrica de pe YouTube, „Amețitele și Mafioții”.

Multe dintre materialele designerului au tentă amuzantă, însă mulți fani ai Danei Budeanu îi dau dreptate creatoarei de modă. Folosind o doză mare de ironie, Dana Budeanu se ia de persoanele care au ales să se poarte diferit de ceea ce consideră corect designerul.

În cea mai recentă rubrică lansată de designer, Dana Budeanu a sărit la gâtul bărbaților geloși, dar și a femeilor care aleg să fie amante.

„A fi amantă este o șmecherie, ține de ea! Ce dracu vă prostiți atât cu povestea de iubire, că e geloasă pe nevasta lu’ ală … Păi ce treabă ai? De ce te-ai băgat? Pleacă. Nu există. Amantele au un job. Fă-ți jobul și reject lui. Știi? Pac, vineri vrea să vină. «Nu pot». Îți dai seama, șoc și groază. «Eu plătesc tot, cum adică nu poți?». Înțelegi? «Nu pot pentru că sunt în depresie, m-am îndrăgostit de tine». Știi? Și o bagi pe asta, ești îndrăgostită, nu te mai regăsești. El trebuie ținut în spaime, numai spaime”, a spus Dana Budeanu.

Ce le-a transmis bărbaților geloși

Dana Budeanu a avut câteva mesaje și pentru bărbații geloși.

„Nu există gelozie, fătălăilor. «E gelos, nu suportă, știi, să se uite cineva așa la mine». Ți-ai luat ce ai pe tine și ai ras-o. Nu există asta «e gelos». Nu, e un frustrat. Bărbații șmecheri nu sunt geloși. Păi pe ce să fie? Păi el e gelos pentru că el e de c***t, d-aia. Ce bărbat șmecher e gelos? «Nu suportă să se uite așa alții», ăăă, păi dacă el ar fi șmecher, nu ar avea nicio problemă cu alții, că ăia sunt mai fraieri, nu? Iar dacă nu, înseamnă că e un fătălău“, a menționat Dana Budeanu.

Creatoarea de modă, care mai postează imagini din vacanță, le-a transmis bărbaților geloși să meargă să se plângă mamelor lor.

„Ești gelos? Marș la mă-ta! Du-te la mă-ta, spune-i lu mă-ta că ești gelos și să te țină mă-ta acolo. Preferi să ai liniște în casă? Păi de ce? Păi ce trăim ca să stăm pe mute? Trăim ca să îi bambardim pe ăștia, să îi terorizăm non-stop, de dimineață până noaptea. Păi cum adică, ce e aia nu am voie să mă îmbrac în rochie? Da’ nu, că și ele sunt «De ce îți pui cămașă azi?». Păi ar trebui să îmi pun non-stop, și când dorm Toți bărbații sunt frustrați și penibili. Fix ceea ce îți spun ție să nu faci, ca să nu te … nicăieri, că nici ei nu te … vor ei de la aia pe care o … Simplu. Atât de proaste sunteți, înțelegeți? Când el îți spune ție nu te mula, exact asta vrea. Și de ce? Pentru că el îți spune să nu faci fix lucrurile la care el, sau după care el se uită și pe care le vrea”, a mai spus Dana Budeanu, care s-a luat de amante și bărbați geloși.

Adauga un comentariu