Prima pagină » Cancan » Dana Budeanu, ironizată de Keed de la Chefi la Cuțite. Ce a putut să facă concurentul

Dana Budeanu, ironizată de Keed de la Chefi la Cuțite. Ce a putut să facă concurentul

23 iun. 2021, 11:21,
BZI.ro, în Cancan

Keed, fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”, a ironizat-o pe celebra creatoare de modă Dana Budeanu. Într-un clip pentru noua lui melodie, postat pe Youtube, cântărețul l-a persiflat pe criticul de modă. La doar o zi de la lansarea videoclipului, peste 23.000 de oameni l-au vizionat.

Fanii artistului s-au întrecut în mesaje de apreciere cu privire la conținutul clipului video.

Dana Budeanu, ironizată de Keed pe Youtube

Creatoarea și criticul de modă Dana Budeanu a ajuns să fie celebră pentru modul tăios în care își exprima părerile cu privire la ținutele vedetelor sau a comportamentului acestora. Keed sau Bogdan David Ioniță, pe numele real, s-a gândit să-i dedice acesteia o melodie.

Ex-concurentul de la celebrul show culinar “Chefi la Cuțite” a reușit să o imite perfect. I-a copiat ținuta, și-a pus o perucă și a încercat să-i imite și gesturile. Cei mai mulți fani au apreciat noua melodie a lui Keed.

“E genul de clip pe care vrei să-l vezi de 100 de ori consecutiv!

Baaaaaaaaa, cât am așteptat clipul la asta

Genial clipul și felul în care o imiți, felicitări pentru clip și piesă”, sunt câteva dintre comentariile postate.

Cine este Keed

Bogdan David Ioniță face parte din trupa Șatra Benz și a reușit să facă senzație la emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1. În cadrul show-ului culinar a reușit să ajungă până în semifinale, cu toate că nu este bucătar.

“Vă mulțumesc din inimă tuturor pentru mesaje și susținere”, a scris atunci concurentul lui Florin Dumitrescu.

Keed a spus că participarea la celebra emisiune i-a schimbat viața pentru că l-a ajutat să evolueze ca om.

“Am descoperit televiziunea și culmea, mi-a plăcut maxim. Una peste altă, experiența @chefilacutite m-a ajutat să evoluez că om din absolut orice punct de vedere, lucru pentru care nu pot decât să le mulțumesc! (…) Mulțumesc @chef_catalin_scarlatescu și @chef.sorinbontea.official pentru toate cuvintele frumoase pe care le-ați spus despre mine și preparatele mele, mă bucur că am reușit să vă surprind de atâtea ori”, a scris Keed pe contul său de Instagram, după concurs.

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu este unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România, iar în prezent este greu de crezut să existe cineva care să nu fi auzit măcar o dată numele ei.

În trecut, designerul a colaborat cu PRO TV, având o rubrică în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la care însă a plecat cu scandal în toamna anului 2019, când trustul a anunțat că nu se mai potrivește cu declarațiile și gândirea vedetei.

Pe lângă aparițiile la TV, în calitate de critic de modă, Dana Budeanu deține și propria linie de haine care îi poartă numele. După despărțirea de emisiunea „Vorbește lumea”, Dana Budeanu a găsit una dintre cele mai eficiente și accesibile căi de a păstra legătura cu fanii.

Designerul a creat un canal de YouTube care a devenit rapid popular în mediul online, unde își exprimă părerea despre ținutele vedetelor, păstrând în continuare numele „Verdict”, la care s-au adăugat și secțiunile „Amețitele și Mafioții” și „Stilul ești tu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *