Prima pagină » Actualitate » Dana Budeanu intervine în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar. Ce spune despre eliminarea festivităților de premiere

Dana Budeanu intervine în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar. Ce spune despre eliminarea festivităților de premiere

20 iun. 2022, 18:45, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Dana Budeanu a izbucnit din nou pe internet. Și de această dată a intrat într-un scandal care îi are în centrul discuțiilor pe elevi. Controversele și discuțiile aprinse cu privire la  premiile de sfârșit de an școlar au luat amploare maximă, iar Dana Budeanu a venit în sprijinul celor mici. Iată ce a spus aceasta în mod public!

Vedeta consideră că nu trebuie să li se ia privilegiul celor clasați pe primele locuri de a purta pe cap coronița de merit la sfârșit de an, iar Dana Budeanu este una dintre cei care nu dorește eliminarea festivităților.

Dana Budeanu intervine în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar

Dana Budeanu s-a implicat în acest scandal după ce Adriana Săftoiu a susținut că premierea copiilor le induce de fapt celor mici un fals sentiment că sunt pregătiți pentru viață. Vedeta este de părere că premierea la sfârșit de an este un obicei superb, iar elevii care sunt cei mai buni pe parcursul anului de sutudiu merită să fie premiați așa cum se cuvine.

„Gata, mă! A început mascarada pă copii! Jos labele de pe premianți! Un obicei superb! Nu e nimeni afectat că nu ia coroniță, doar voi adulții neterminați!!! Așa ii creșteți? Este superb să fii recompensat și premiat pentru că un an ai fost cel mai bun! Nu mai e ok să fii bun, să înveți, să performezi? Ce vorbiți, mă? De ce? Ca nu ia copilul nu știu cui premiu??? Sunt copii care învață la lumânare și iau 10! Coronița e a lor! Bravo, copii! Nu vă este rușineeee? Toți copiii iau premiu! Toți sportivii! Păi hai ma să nu se mai ia nici medalii, să fim toți niște neterminați care trebuie să lâncezim, care nu avem voie să ne bucuram!”, spune aceasta pe pagina personală de Facebook.

Dana Budeanu: „Vreți să distrugeți tot ce e magic și superb!”

Dana Budeanu susține că dacă fetițele ei nu primesc premiu mereu la sfârșit de an, dar acest lucru nu le determină să nu se bucure de serbare.

„Am luat coronițe de mi-a ieșit pe nas! Fetitele mele nu iau mereu! Așa siiiiii? Se bucură de serbare, se bucură pentru cei care iau din suflet! Ca așa e creștinesc și frumos! Vreți să distrugeți tot ce e magic și superb! Vreți ca puii să crească fară ambiție, fără bucurii, fără note, făra teze, făra educatie, făra nimic!”, a scris Dana Budeanu, pe Facebook.

Dana Budeanu, mesaj pentru Adriana Săftoiu

În ceea ce o privește de Adriana Săftoiu, Dana Budeanu a avut un mesaj și la adresa acesteia.

„Pe bune, doamna Săftoiu??? Poate dumneavoastră ați avut traume d astea pă coronițe!! Eu și majoritatea nu am avut! Am avut mereu copii de 10 în clasă și??? Rușine să vă fie tuturor că susțineți ața o anomalie!!!! Mama mea a fost un copil de 10 pe linie până la sfârșit! E o minune de om, un înger coborât pe pământ! Marș de pe copiii eminenți! Avem olimpici, avem copii extraordinari, de care nu mai știe si nu mai vorbește nimeni, că nu mai e modern, mă! E mișto să fim toți o apă și un pământ de mediocriiiiiiiii! NU! Copiii trebuie să știe ce înseamnă performanța și să primească diplome și coronițe!”, a mai scris Dana Budeanu pe Facebook.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *