Prima pagină » Radio » Actualitate » Dana Budeanu, imagini rare cu fiicele gemene. Cum arată acum Daria și Maria

Dana Budeanu, imagini rare cu fiicele gemene. Cum arată acum Daria și Maria

18 oct. 2023, 10:02,
BZI.ro, în Radio

Celebra stilistă Dana Budeanu postează destul de rar imagini cu fiicele gemene, fiind foarte discretă cu viața de familie. Daria și Maria, fetele acesteia din mariajul cu Radu Budeanu, au împlinit 19 ani și sunt la facultate acum. Dana Budeanu a încercat să le prelungească fetelor cât mai mult copilăria, însă acestea au crescut.

Dana Budeanu se numără printre vedetele care au ales să-și țină viața personală departe de curioși și de spațiul public și rare sunt momentele când își expune familia în mediul online. Cu toate acestea, fanii și admiratorii ei din mediul online au adesea parte de surprize din partea stilistei. Din când în când, aceasta postează pe pagina personală de Instagram imagini cu fetele ei.

Dana Budeanu, imagini rare cu fiicele gemene

Celebra și controversata stilistă are două fete majore, Daria și Maria, din fostul mariaj cu afaceristul Radu Budeanu. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de 13 ani, iar după separare, gemenele au rămas în grija vedetei. Cu toate acestea, ea a rămas în relații bune cu afaceristul de dragul fetelor și pentru a-l implica și pe el în creșterea lor. De cealaltă parte, Radu Budeanu și-a refăcut viața amoroasă, după despărțirea de stilistă, și s-a căsătorit cu designerul vestimentar Cristina Săvulescu, împreună cu care are doi băieți.

„Cum să fie greu (n.r. – ca fetele să țină legătura cu fostul soț)? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă. Nu, niciodată (n.r. – nu s-a temut de o influență negativă a fostului soț). Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată.

Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect”, a povestit Dana Budeanu într-un interviu mai vechi.

Ce spune Dana Budeanu despre rolul de mamă

Legat de creșterea fetelor, Dana Budeanu povestea în urmă cu câțiva ani că Daria și Maria nu au avut acces la internet sau telefon mobil în copilărie.

„De ce să aibă telefon? Îi sună cineva? E o persoană importantă care vrea să-i sune? Să sune la mama! A! Vor să vorbească cu un coleg, deşi au stat cu colegul până la 5? O sună pe mama colegului. Ce să facă un copil de 12 ani cu un telefon? …Vreau să le prelungesc copilăria.

Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva. Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta, dar eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate”, a mai precizat Dana Budeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *