Prima pagină » Radio » Actualitate » Dana Budeanu, despre stagiul militar obligatoriu în România. „Acesta este misterul bărbatului, golănia”

Dana Budeanu, despre stagiul militar obligatoriu în România. „Acesta este misterul bărbatului, golănia”

12 ian. 2023, 12:11, 1 ,
în Radio

Controversata vedetă Dana Budeanu a vorbit recent despre stagiul militar, care după părerea ei ar trebui să fie obligatoriu în România. Mai mult, ea consideră că femeia distruge de fapt bărbatul, încercând să-l schimbe continuu. Iar în ceea ce-l privește pe bărbatul ideal, acesta musai ar trebui să fie golan.

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate vedete din România, cunoscută pentru părerile ei dure și exprimate fără echivoc. În urmă cu ceva timp, aceasta a vorbit despre cum ar trebui să fie cu adevărat bărbații, ea susținând și reintroducerea stagiului militar obligatoriu. Totodată, vedeta i-a criticat dur pe cei care declanșează campanii de presă împotriva militarilor, polițiștilor, pompierilor etc.

Cum trebuie să fie bărbatul adevărat

Dana Budeanu, creator de stil, a fost invitata emisiunii „Față în față cu Ion Cristoiu”, realizată de cunoscutul publicist și scriitor. În timpul discuțiilor, vedeta a menționat că menirea bărbatului este să protejeze femeia.

„Bărbatul ideal este cel mai cuminte golan. Un bărbat dacă nu e și golan, nu e bărbat. Nu există. Acesta este misterul bărbatului, golănia. Bărbatul se naște vânător. Femeile nu au cum să fie fericite din moment ce ele își doresc un cățel care să alerge prin casă și să facă treburi de femei. Bărbatul trebuie lăsat să fie bărbat. Părerea mea este că femeia distruge de fapt bărbatul.

În Evul Mediu, bărbatul era bărbat. Dacă venea acasă și nu găsea totul țiplă, era nenorocire. Știți de ce se dărâmă societățile în general? Pentru că nu-și respectă fiecare locul, menirea. Dacă femeia și-ar respecta menirea ei pe pământ și bărbatul la fel, am trăi într-o lume fantastică.

Femeia este această minune trimisă de Dumnezeu pe pământ pentru a procrea. Femeia ține totul, iar bărbatul trebuie s-o protejeze. Noi trăim invers acum”, a spus Dana Budeanu.

Ce spune Dana Budeanu despre stagiul militar obligatoriu

Nu în ultimul rând, Dana Budeanu a s-a pronunțat și cu privire la reintroducerea armatei obligatorii.

„De aia urlu să fie introdusă armata obligatorie, ca să înţelegeţi ce înseamnă şi ce fac aceşti oameni de dimineaţa până seara, faţa de care aveţi atitudine precum: scuipat, înjurat, persiflat, batjocorit… Nu cunosc legislaţia, probabil e prea blândă, pentru că, cu siguranţă, dacă aduci orice fel de injurii oriunde pe glob eşti arestat pe loc.

Îmi este la propriu scârbă să vorbesc despre felul în care poliţia, armata, pompierii şi militarii sunt batjocoriţi, trataţi verbal şi nu numai, de toate gunoaiele acestei ţări, pentru că nu poţi fi decât gunoi ca om să nu ai respect faţă de aceste categorii. Tu nu ai cum mă, să faci parte din nimic mă, din niciun fel dă ţară, dă naţie, dacă tu ca om îţi baţi joc de sub orice formă de cei care au grijă la propriu ca tu să poţi trăi într-un echilibru”, a mai precizat Dana Budeanu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *