Prima pagină » Cancan » Dana Budeanu, despre nunta Anei Geoană. “A dat în ficat la tot orașul….”

Dana Budeanu, despre nunta Anei Geoană. “A dat în ficat la tot orașul….”

22 sept. 2023, 10:08,
în Cancan

Dana Budeanu a vorbit despre nunta Anei Geoană la o lună de la marele eveniment. Nunta fiicei lui Mircea Geoană a fost una fastuoasă și a avut loc la Veneția.

Ana Geoană a avut parte de o petrecere de vis, asemenea celor din filme, alături de părinții ei și de soțul său, care provine dintr-o familie bogată din SUA, cu rădăcini poloneze. Ca o soție cu acte în regulă, fiica secretarului general adjunct al NATO a dezvăluit în cele din următorilor ei iamagni de la petrecerea la care mulți doar au visat să participe.

Dana Budeanu, despre nunta Anei Geoană

Referindu-se la evenimentul care a avut loc pe 27 august, Dana Budeanu a exprimat în mod caracteristic:

„Bă, m-a uns pe suflet! Vreau să spun ceva de nunta Anei Geoană. Sper că a fost 5 milioane, că așa se fac nunțile.

Mi se umple sufletul de bucurie, a dat în ficat la tot orașul, nu știi ce a fost pe toți parveniții! Sunau pe acolo să întrebe ce se mănâncă, cine mai e. Toți parveniții care cică sunt în topul Capital, cu sute de milioane, dar au făcut nuntă de o sută de mii, din care rochia a fost 10.000. A plătit familia mirelui.

Eu vă spun, sunt copți toți ăștia de prin Herăstrau. A fost nuntă de trei zile și trei nopți, cum visează toate nevestele și fiicele voastre. După nunta asta nu mai au ce face. Întru bucuria mea, au dat cel mai mare ficat la toată România. Pai stătea Geaonă pe la Veneția, dacă era vreun pericol?”.

Cât a costat, de fapt, nunta fiicei lui Mircea Geoană

Ana Maria s-a măritat cu alesul inimii ei, Garrett Cayton, care provine dintr-o familie de evrei foarte bogată și cu care are o relație de aproximativ șase ani. Luxul și opulența au acaparat încă o dată Veneția, locul unde mirii și-au unit destinele. Evenimentul în sine s-a întins pe durata a trei zile și trei nopți, iar într-una din zile nu a lipsit balul mascat, organizat ca la carte.

Hotelul Cipriani, cel mai luxos din Veneția, a fost închiriat de miri pe toată perioada nunții. Nu mai puțin de 380 de invitați au fost prezenți la mega-petrecere. Totodată, toate transferurile cu bărcile de tip taxi au fost rezervate, în așa fel încât invitații să aibă libertate de mișcare pe canale, să poată umbla oricând, ca toată lumea să fie mulțumită.

De transportul invitaților la nuntă au fost „responsabile” mai multe avioane private care au fost închiriate din SUA. De asemenea, de organizarea întregului eveniment s-a ocupat cea mai tare firmă de profil de la Londra. Compania nu are nici măcar website, dar este cunoscută deoarece organizează cele mai exclusiviste evenimente din Europa și nu numai, fiind cea mai scumpă.

Totul a costat 5,5 milioane de dolari, bani care nu au reprezentat o problemă, susțin surse prezente la nuntă.

La o lună de zile de la marele eveniment, Dana Budeanu a vorbit despre nunta Anei Geoană de care a fost profund impresionată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *