Prima pagină » Cancan » Dana Budeanu, apariție impresionantă alături de Anastasia Soare și Sofia Vergara. Cum a apărut vedeta pe Coasta de Azur

Dana Budeanu, apariție impresionantă alături de Anastasia Soare și Sofia Vergara. Cum a apărut vedeta pe Coasta de Azur

02 aug. 2024, 09:41,
Cezar Bulgaru în Cancan

Purtând o fustă albă asimetrică și o bustieră decoltată, Dana Budeanu a fost surprinsă în fotografii de tip paparazzi alături de Anastasia Soare și Sofia Vergara în timpul unei vacanțe luxoase pe Coasta de Azur. Anastasia Soare și diva de la Hollywood au postat imagini spectaculoase pe conturile lor de Instagram, însă Dana Budeanu a ales să fie mai discretă.

Actrița Sofia Vergara a împărtășit pe Instagram câteva fotografii din vacanța petrecută în Franța. Ea a apărut alături de iubitul ei, Justin Saliman, de fiul ei, Manolo, și de buna prietenă, românca Anastasia Soare. Grupul lor de vacanță a fost mai mare, iar printre cei care s-au bucurat de luxul Coastei de Azur s-au numărat Dana Budeanu cu fiicele sale, Andrei Hrebenciuc și Puiu Popoviciu.

Dana Budeanu, apariție impresionantă alături de Anastasia Soare și Sofia Vergara pe Coasta de Azur

Dana Budeanu a petrecut câteva zile pe Coasta de Azur, într-o companie exclusivă, alături de Sofia Vergara și Anastasia Soare. Grupul lor a inclus și alți prieteni apropiați, precum miliardarul Puiu Popoviciu și iubita lui, Dorothy Constantin, Andrei Hrebenciuc și fiicele gemene ale Danei Budeanu.

Îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, cu o fustă albă asimetrică și o bustieră foarte decoltată, Dana Budeanu a atras toate privirile în timpul plimbării lor prin Saint-Paul-de-Vence, o destinație exclusivistă din sudul Franței. Creatoarea de modă a ales să fie discretă și nu a postat imagini din vacanță pe conturile sale de socializare, dar apare în multe fotografii ale paparazzilor.

Anastasia Soare, la rândul ei, s-a bucurat intens de vacanță și a fost foarte generoasă cu fanii ei de pe Instagram. „Regina sprâncenelor”, a cărei avere a fost estimată la 3,4 miliarde de dolari americani în 2022, a dansat alături de Sofia Vergara într-una dintre serile petrecute la terasele din Monaco și a postat imaginile pe rețelele de socializare, spre deliciul urmăritorilor săi.

Între timp, Anastasia Soare și Sofia Vergara, care au început vacanța în Italia acum mai bine de o săptămână, au revenit deja în America. În schimb, Dana Budeanu și grupul ei par să fi rămas în sudul Franței, având în vedere o fotografie de la plajă pe care designerul român a postat-o astăzi.

Dana Budeanu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice

Dana Budeanu a fost cu ochii pe ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris și a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis. Creatoarea de modă afirmă că soția președintelui Klaus Iohannis nu a optat pentru o ținută adecvată pentru un eveniment de asemenea importanță și că stilul vestimentar ales nu este pe măsura așteptărilor.

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, a optat pentru o rochie albă, pe care a completat-o cu un pulover și o pereche de pantofi cu toc pătrat. Deși a încercat să adopte o ținută elegantă, Dana Budeanu a observat cu atenție alegerile vestimentare ale soției președintelui Iohannis și a criticat-o sever.

Recent, Dana Budeanu a fost surprinsă alături de Anastasia Soare și Sofia Vergara pe Coasta de Azur, într-o ținută în care s-a făcut remarcată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *