Prima pagină » Cancan » Dana Budeanu a făcut senzație la „sărbătoarea” fermierilor. Cum și-a făcut apariția la un târg cu produse tradiționale

Dana Budeanu a făcut senzație la „sărbătoarea” fermierilor. Cum și-a făcut apariția la un târg cu produse tradiționale

02 feb. 2024, 05:18,
BZI.ro, în Cancan

Dana Budeanu a făcut senzație, zilele trecute, la „sărbătoarea” fermierilor din toată țara, care a avut loc în Capitală. Creatoarea de modă s-a arătat fascinată de poveștile unor oameni care trudesc din greu pentru a păstra vii tradițiile culinare. Însă, chiar dacă a fost un târg de produse tradiționale, ținuta Danei Budeanu nu a fost deloc în ton cu aceasta.

Dana Budeanu (44 de ani) a mers, zilele trecute, în curtea de la Agricultură, unde oameni din toate colțurile țării vin să își vândă produsele cu care se mândresc, și a avut și de această dată o apariție de top, potrivit Unica.ro.

Dana Budeanu a făcut senzație la „sărbătoarea” fermierilor

Creatoarea de modă nu uită de cei care trudesc în gospodărie, iar apoi vin în piețe și în târguri ca să își vândă rodul muncii. Ea recunoaște cu sinceritate că acești oameni reprezintă pentru ea România. Zilele trecute, Dana Budeanu a făcut senzație la o astfel de întâlnire cu târgoveții.

Vedeta a făcut cumpărături, s-a declarat fascinată de tot ce iese din mâna copiilor și a părinților lor, le-a ascultat poveștile și a lăcrimat. Dana Budeanu a fost și de această dată o apariție inedită și a reușit să impresioneze cu ținuta purtată. Creatoarea a optat pentru o geacă superbă cu imprimeu milităresc, pantaloni beji și cizme până la genunchi negre. Acesoriul ales a fost și de această dată unul de poveste. Dana Budeanu a avut o geantă discretă, maro, cu negru, care pe site-ul Fendi.com se vinde cu 3.200 de euro.

„Fermierii mei iubiți, cu mâinile lor de sfinți, s-au adunat să vă arate România. Le știu toate poveștile și le iubesc pe fiecare. M-am oprit cum am intrat la renumitul nostru rege al ciolanului, cu ale lui delicii din carne de mangalița, unde era o coadă până afară, de oameni frumoși rămași cu gustul târgului de ziua națională și veniți de dor”, a mărturisit Dana Budeanu, pe contul de socializare.

Dana Budeanu este topită după dulciuri

Creatoarea de modă a fost impresionată și de copiii care își ajută părinții cu tot ce pot, fie că fac creme sau frământă cozonaci. Dana Budeanu nu a putut sta departe de toate aceste „tentații” și a făcut câteva achiziții.

„Nu îi uit pe copiii care fac minuni din alunele noastre și le transformă în creme cu ciocolată și miere. Niște tineri fericiți de fiecare rod. Mereu îi caut pe minunile de oameni de la «Din drag de Bucovina», unde m-am lipit de frumosul cu barbă cu dulciuri 100% naturale, fără zahăr, făcute de el și soția lui, de copilul minunat care frământa cozonaci împreună cu mama lui, care mi-a vorbit despre ei cu tot sufletul, de untul de casă, de cel mai fermier «pe vechi» de la Mirvalact, care mi-a povestit că el are școală, căci pe vremuri făceai școli ca să lucrezi pământul și animalele… până la premianții de la Topoloveni”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *