Prima pagină » Cancan » Dana Budeanu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis, la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice

Dana Budeanu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis, la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice

29 iul. 2024, 12:21,
BZI.ro, în Cancan

Dana Budeanu a fost cu ochii pe ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris și a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis. Creatoarea de modă afirmă că soția președintelui Klaus Iohannis nu a optat pentru o ținută adecvată pentru un eveniment de asemenea importanță și că stilul vestimentar ales nu este pe măsura așteptărilor.

Dana Budeanu, recunoscută ca una dintre cele mai controversate creatoare de modă din România, a lansat un atac direct împotriva lui Carmen Iohannis după ce a văzut ținuta aleasă de aceasta pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Dana Budeanu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, a optat pentru o rochie albă, pe care a completat-o cu un pulover și o pereche de pantofi cu toc pătrat. Deși a încercat să adopte o ținută elegantă, Dana Budeanu a observat cu atenție alegerile vestimentare ale soției președintelui Iohannis și a criticat-o sever. Vedeta a exprimat nemulțumirea față de outfit-ul primei doamne într-o postare pe rețelele sociale, subliniind că ținuta nu a fost pe măsura așteptărilor pentru un eveniment de o asemenea importanță.

„Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intră la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplă și atât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Paris! E oriee! Cum este posibil așa ceva de 10 ani? Bă, de 10 ani?”, a scris creatoarea de modă pe Facebook.

În afară de comentariile referitoare la ținuta purtată de Carmen Iohannis, vedeta a sugerat că prima doamnă a dezamăgit, nereușind să impresioneze persoanele importante de la eveniment din cauza alegerii vestimentare, care a fost sub așteptări.

Klaus Iohannis a asistat împreună cu Carmen Iohannis la două dintre meciurile sportivilor români la Jocurile Olimpice

Conform unei postări pe Facebook, soții Iohannis au fost prezenți la meciul de tenis dintre Irina Begu și liderul mondial Iga Swiatek, precum și la meciul de tenis de masă în care perechea Ovidiu Ionescu / Bernadette Szocs s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu mixt.

„Alături de o parte dintre sportivii români care au intrat astăzi în competiția pentru medaliile olimpice: tenis, unde a jucat Irina Begu, și tenis de masă, unde Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au obținut o victorie foarte frumoasă”, a scris Klaus Iohannis, postând mai multe fotografii.

„Felicitări sportivilor noștri care astăzi s-au calificat în următoarele etape ale Jocurilor Olimpice și mult succes în continuare tuturor! Hai, Team Romania!”, a mai transmis șeful statului.

După ce a vizionat ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice, Dana Budeanu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *