Prima pagină » Actualitate » Dana Budeanu a aprins imaginația bărbaților, la 44 de ani! S-a dezbrăcat în fața camerei – FOTO
Dana Budeanu a aprins imaginația bărbaților, la 44 de ani! S-a dezbrăcat în fața camerei - FOTO

Dana Budeanu a aprins imaginația bărbaților, la 44 de ani! S-a dezbrăcat în fața camerei – FOTO

10 nov. 2023, 11:22,
BZI.ro, în Actualitate

Dana Budeanu a aprins imaginația bărbaților, la 44 de ani. Creatoarea de modă și-a arătat silueta în toată splendoarea și a demonstrat, din nou, cât de importantă este încrederea de sine. Iată în ce ipostază s-a fotografiat de curând designerul!

Dana Budeanu a aprins imaginația bărbaților, la 44 de ani!

Dana Budeanu, care are două fiice, este, fără îndoială, una dintre cele mai puternice voci din lumea showbiz-ului românesc. Personalitatea ei debordantă și curajul cu care abordează orice subiect au făcut-o una dintre cele mai îndrăznețe personalități din România.

Chiar dacă nu de puține ori a fost criticată pentru modul în care își exprima părerile pe diferite subiecte, vedetei nu i se reproșează nimic în ceea ce privește stilul său.

La 44 de ani, Dana Budeanu are o siluetă de invidiat pe care știe foarte bine cum să o pună în evidență. Atât vestimentația, cât și modul de a o prezenta sunt adesea foarte apreciate, ea fiind un exemplu pentru femeile de vârsta sa.

Dana Budeanu s-a afișat recent într-o ipostază de-a dreptul incendiară. Îmbrăcată cu un top foarte transparent, fără sutien pe dedesubt, cu accesorii aurii, tocuri și o haină de blană imensă, vedeta a reușit și de data aceasta să îi lase mască pe urmăritori.

Dana Budeanu

Cum își menține silueta Dana Budeanu

Dana Budeanu are un aspect impecabil și poate da impresia că ține diete non-stop și că nu ratează nicio zi la sală, însă lucrurile stau în realitate cu totul diferit. În cadrul unei postări în mediul online, vedeta a mărturisit că iubește ciocolata și că nu refuză niciodată pizza sau burgerii.

„Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.

Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să «trag» de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, spunea Dana Budeanu pe Instagram.

Dana Budeanu

Într-o altă postare pe Instagram, creatoarea de modă a dezvăluit secretul care o ajută să aibă o siluetă de invidiat.

„Mănânc rodie în fiecare dimineață. Alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Rodia de dimineața… aproape că a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă“, a menționat Dana Budeanu, care a aprins imaginația bărbaților, la 44 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024