Prima pagină » Titlurile zilei » Dan Timofte, la fel de vinovat în scandalul privind stimulatoarele cardiace prelevate de la cadavre. Tensiune și teamă în Clinica de Cardiologie de la Spitalul „Sf. Spiridon”! – FOTO/VIDEO

Dan Timofte, la fel de vinovat în scandalul privind stimulatoarele cardiace prelevate de la cadavre. Tensiune și teamă în Clinica de Cardiologie de la Spitalul „Sf. Spiridon”! – FOTO/VIDEO

24 feb. 2023, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Dan Timofte, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, a făcut schimbări radicale în Clinica de Cardiologie după izbucnirea scandalului privind stimulatoarele cardiace prelevate de la cadavre. La șefia Clinicii de Cardiologie a fost numită prof. dr. Irina-Iuliana Costache, iar la conducerea Laboratorului de Cardiologie Intervențională a fost pus dr. Ionuț Achiței

Vineri, 17 februarie 2023, la Clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași au fost efectuate percheziții într-un dosar în care există indicii că medicii ar fi efectuat mai multe intervenții chirurgicale cu încălcarea procedurilor de lucru și a indicațiilor de utilizare a dispozitivelor cardiace.

A fost nevoie ca unitatea medicală să fie implicată într-un scandal ce a trecut granițele țării ca managerul să ia atitudine. Scandalul ce privește Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași reprezintă încă o bilă neagră pentru Dan Timofte, care de peste doi ani de când este manager nu a făcut decât să distrugă unitatea medicală. Acesta a lăsat totul în voia sorții, în speranța că situația se va redresa de la sine, lucru care nu s-a întâmplat, corupția atingând cote alarmante.

Schimbări radicale la Clinica de Cardiologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași

Irina-Iuliana Costache

La șefia Clinicii de Cardiologie a fost numită prof. dr. Irina-Iuliana Costache, iar la conducerea Laboratorului de Cardiologie Intervențională a fost numit dr. Ionuț Achiței

La aproape o săptămână după perchezițiile efectuate la „Sf. Spiridon”, Dan Timofte, vrând să iasă basma curată din toată tărășenia, a făcut schimbări radicale în Clinica de Cardiologie. Astfel, la șefia clinicii a fost numită prof. dr. Irina Iuliana Costache, aceasta înlocuind-o pe dr. Daniela Crișu, care a fost șefă de clinică în intervalul august 2022 – februarie 2023. Șef al Laboratorului de Cardiologie Intervențională a fost numit dr. Ionuț Achiței. Trebuie precizat că doctorul Ionuț Achiței este singurul ce are competențe în ceea ce privește implantarea stimulatoarelor cardiace.

Până la declanșarea scandalului legat de refolosirea stimulatoarea cardiace, la conducerea Laboratorului de Cardiologie Intervențională se afla dr. Ionuț Tudorancea. Medicul Tudorancea care este și cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a fost cel care i-a dezvăluit managerului ilegalitățile comise în cadrul Laboratorului de Cardiologie Intervențională.

În luna august, Dan Timofte l-a numit pe dr. Ionuț Tudorancea la conducerea Laboratorului de Cardiologie Intervențională, însă decizia a fost contestată de dr. Dan Tesloianu în instanță. Trebuie precizat că dr. Daniela Crișu și dr. Ionuț Tudorancea sunt apropiați ai managerului Dan Timofte.  Dacă ar fi fost interesat de bunul mers al unității medicale, Timofte ar fi trebuit să știe ce se întâmplă în fiecare clinică.

Ca manager, are contracte de administrare cu șefii de secție cu care ar fi trebuit să aibă o colaborare strânsă, dar Timofte a fost plecat mai mult în concediu de odihnă și îi dădea mână liberă Danielei Nechifor, de la Serviciul de Achiziții, să conducă spitalul după bunul plac, fiind o persoană aflată permanent în conflict cu mai mulți medici.

De vineri, când au avut loc perchezițiile, dându-și, probabil, seama că situația este cât se poate de gravă, dr. Dan Timofte, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, a venit și luni, și ieri în Clinica de Cardiologie, deși înainte de acest scandal nu se întâmpla, managerul făcându-și, în cei doi ani de mandat, apariția de două-trei ori. Probabil că managerul vrea să demonstreze că acum îi pasă, deși doi ani și jumătate, pe lângă alți vreo doi ani, cât a fost director medical, a fost ca și inexistent în unitatea medicală.

Pacienții cardiaci de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași se tem pentru siguranța lor

Din cauza scandalului în care a fost implicată Clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, pacienții sunt extrem de reticenți și refuză stimulatoarele cardiace. De aceea, zilnic, medicii trebuie să ducă o întreagă luptă de convingere până și cu pacienții care au nevoie urgent de acestea.

În data de 17 februarie 2023, în ziua perchezițiilor, pacienții care urmau să fie consultați de medicii de la Clinica de Cardiologie au fost trimiși acasă și rugați să se reprogrameze telefonic la o nouă investigație medicală. Având în vedere că mulți pacienți erau din afara județului, cu toții erau indignați că nu s-a putut face în așa fel încât să fie consultați și au fost purtați pe drumuri mai multe zile la rând.

Vineri, 17 februarie 2023, anchetatorii au fost prezenți în spital, de la ora 6:30 până 21:30. Polițiștii au stat în laboratorul doctorului Dan Tesloianu, au făcut percheziții în arhiva unității medicale, dar și în vestiarele unor medici. Deși a trecut aproape o săptămână de la percheziții, situația din Clinica de Cardiologie este extrem de tensionată. De teamă, medicii se suspectează unii pe alții, neștiind cine a divulgat informațiile legate de practice ilegale din clinică.

Asistentul medical de la Spitalul „Sf. Spiridon”, care este martorul cheie în dosarul stimulatoarele, își continuă nestingherit activitatea în unitatea medicală. Reporterii BZI au aflat pe surse că medicii rezidenți și asistentul medical ar fi declarat în fața anchetatorilor că nu au nicio vină pentru că executau ceea ce superiorii cereau.

Dan Timofte este extrem de vinovat de situația în care a ajuns Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, consideră că este imposibil ca managerul să se detașeze complet de acest scandal și să declare că el și-a făcut datoria, pur și simplu constatând situația, deoarece atrocitățile s-au întâmplat în unitatea medicală la conducerea căreia se află.

Deşi scandalul a luat valențe extraordinare, Dan Timofte nu a fost nici până acum în stare să ofere un punct de vedere legat de ceea ce s-a întâmplat vineri, 17 februarie 2023, în spitalul pe care îl conduce, ci s-a raliat punctului de vedere transmis de Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, cel care îl protejează și îl menține la conducerea unității medicale, deși s-a dovedit în nenumărate rânduri că este incompetent.

Pacienții, ultima grijă a managerului

La Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași era de așteptat să se întâmple o nenorocire și vor urma și altele. De când dr. Dan Timofte a ajuns manager, unitatea medicală se află într-un declin fără precedent. Cel mai mare spital din Moldova a ajuns să fie arătat cu degetul de toată Europa, fiind o pată neagră a sistemului sanitar din România.

Pacienții sunt ultima grijă a conducerii spitalului, goana după putere și bani reprezentând principala preocupare. Medic de profesie, Timofte ar fi trebuit să fie preocupat de asigurarea unui act medical de calitate și a unor condiții cât mai bune pentru bolnavii care se internează aici. De asemenea, în celelalte clinici, situația este pe punctul de a exploda din cauza lipsurilor, dar și a stării de tensiune create de Dan Timofte și grupul de oameni din jurul lui, aleși după chipul și caracterul lui.

Chiar dacă ministrul Alexandru Rafila știe de toate acestea, dovadă fiind și raportul de control efectuat de Ministerul Sănătății la unitatea medicală, nimeni nu a fost sancționat. Dosarul stimulatoarelor cardiace prelevate de la morți nu îl poate absolvi pe Dan Timofte de neregulile grave săvârșite ca manager. Dacă Alexandru Rafila nu ar fi un fel de paiață la Ministerul Sănătății, lucrurile ar fi fost demult tranșate, iar spitalul ar fi avut acum o conducere care să fie preocupată de soarta bolnavului. O altă soluție ar fi ca ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, să fie demis.

Poate un alt ministrul ar lua măsuri în favoarea bolnavului și nu a celor aflați în fruntea spitalelor pentru a servi interesele unor lideri de partid, financiare sau diverse servicii.

Comentarii
  • Dar cum s-a putut întâmpla, în destoinicul ”colectiv de oameni ai muncii”, sub conducerea mândrului manajer, una ca asta ?! Io-te-așa ! Toți moftangii ăia au știut, fiți convinși de asta. Începând cu portarii, și terminând cu directorii spitalului. Și-atunci… ce ?! Păi, preocuparea lor de bază, acum, e ca în Nea` Bachus: ”aceste lucruri nu caracterizează colectivul de oameni ai muncii, de la CAP Zănoaga”. Ei, dacă nu caracterizează… rămâne de văzut. Cu adevărat moțate vor fi situațiile în care clienții or să vrea să facă retur la stimulatoare. Sau vor începe să moară pe rând, ”din cauze naturale”. Dragă Ieș`, să fii mândru de asemenea neprețuite juvaeruri ce le-ai plodit !

  • As Luminita lider de spagi

    Pt cei de la ANAF si DNA va rugam sa veniti si la fabrica de copii Elena Doamna din Iasi . Sa vedeti in ce conditii se munceste , nu este lapte praf pt bebeluși ,nu sunt pelinci , nu sunt medicamente, nu sunt masti ,nu sunt manusi ,nu sunt dezinfectanti . Sa vedeti cum este amenintat personalul de safa da sindicat Luminita marea lidera de sindicat . Sa vedeti angajarile cu asistenti fara diplome de bacalaureat . Sa vedeti cum manajerul Martinescu trece garzi fictive la unii doctori . Sa vedeti afacerile murdare cu firmele de medicamente ale lui Martinescu si ale lui Lumi da la sindicat .

  • Colectivul excelent condus de Dan Timofte a știut.Așa cum știu toți când se falsifica coduri de diagnostic și proceduri pentru creșterea ICM-ului.Tot Spiridonul a știut -astea nu sunt lucruri care se fac sub”acoperire”.Rețea mafiota “suport”colectiv.

  • Nu mancati kko ca de obicei….ca va pute gura ca intotdeauna…scrieti mai bine de betivi, batai, scandaluri civice si lasati justitia sa decida.

  • Mâța neagră

    I-auzi, știri proaspete. C-au pus stimulatoare de la morți, e una. C-au luat șpagă de la pacienți, e alta. C-au pus diagnostice false, c-au pus stimulatoare nu era cazul, se știe și asta. Dar cât de porc mistreț să fii, să adaugi, în hârtii, în fals, că ”pacientul acceptă condițiile” ?! Pentru că, rezolvarea e simplă, te duci la Gheo`, Neculai și Marioara și îi întrebi: bheeey, tu ai știut ce îți plantează ăștia în abdomen ? Ai dat în scris acordul pentru așa ceva ?! Cred că bănuiți care va fi răspunsul. O simplă expertiză grafologică pe înscrisurile respective, luate foaie cu foaie ! P.S. Se va spune că e o lovitură de imagine pentru cei care lucrează acolo. Nu, stimabililor. E văruirea, pe dinăuntru și pe dinafară, cu kufureală, a întregului sistem medical di pi Bahlui, inclusiv cel academic. Ăstora trebuie să li se dea o pedeapsă, de să se ducă buhul și să le fie frică, 10 generații de acum încolo, să mai facă așa ceva.

  • Din colectivul excelent face parte și doamna Chiriac care cu doua săptămâni în urmă se laudă că intenționează să rămână în funcție de directoare până la pensie și vrea să schimbe câteva asistente șefe care nu sunt de acord cu balivernele pe care le inventează. Se laudă că este apropiată a manegerului și că managerul a rugato insistent sa preia funcția de directoare, că este apropiată a directoarei medicale și toate deciziile îi apartin și directoarea medicala face ce spune Cristina, nu alți șefi de departament.Degeaba doamna Cristina aștepți să fie schimbată din funcție asistenta șefă Hurjui, nu uita că Hurjui știe ce ai făcut în clinică când erai asistenta șefă. Se laudă la așa zisele persoane de încredere că va pune asistente șefe numai persoane loiale ei. Se vad persoanele loiale la ședințe chiar din clinica pe care ai conduso prima șefă își dădea ochii peste cap posibil știind ce îți poate tărtăcuța și actuala care vine la ședințe roșie ca o sfecla și țeapănă ca o un pom, posibil de la consumul de alcool, tot spitalul știe cu ce alcoolemie a ajuns in upu și cum s-a ajuns în comisia de audit pentru neconcordanta dintre prezenta la ore, condica, pontaj și care te birfea la fostele colege din cardiologie că ai șantajat oameni și le-ai luat casa din spinare lăsând oamenii pe drumuri. Asistente șefe din acestea vrei sa fie la conducerea secțiilor? Doamna Chiriac, nu sapa gropile altora că în curând cazi singura in ea. Nu îți mai frânge mâinile de bucurie de necazul altora, necazul lor este și al tău, din martie erai la conducere și trebuia să știi ce se întâmplă în spital.

  • Dar ce sefă de clinică frumoasă si-au tras astia la Cardiologie ! Cainele pare destul de periculos să nu mai permită reintoarcerea buldogului Tesloianu la Intervențională

  • Cetățean novice

    Mă întreb și eu ca un novice ce sunt, dl manager actual, pe timpul când era director medical, nu avea ca sarcini de serviciu să știe ce golanii făceau medicii din clinica de cardiologie? Nu trebuia sa verifice, cu excepția plicurilor primite, inclusiv de el(3-4000 lei de operație micșorare stomac), de unde proveneau stimulatoarele in plus(o simpla scădere a celor cumpărate prin programul de sanatate din cele montate pe pacienti) ? Ma întreb și eu.

  • Echipa Redacțională

    Apropos de lucruri știute inca de pe timpul lui Barliba! Pe când un articol in care să arătați cum șantajați conducerea spitalului că sa va aprobe clădirile din fata policlinicii? Ar fi de maxim impact

  • pt dan timofte

    cel mai sexy medic de la Spiridon
    e frumusel foc bruntelul 🥰

  • PUTE. TOTUL. IN TOATE SPITALELE DIN ROMANIA (INCLUSIV LA UNELE CLINICI PRIVATE). NU E VORBA DOAR DE STIMULATOARE CARDIACE … SI ALTELE – SPAGA CU MIERE SI ALTELE ASEMENEA PENTRU TRATAMENT ONCOLOGIC, SPAGA PT OPERATII, INFIRMIERE NESIMTITE CARE LASA BOLNAVII NESCHIMBATI DACA E CAZUL …. PUTE LIPSA DE CONSTIINTA SI PROFESIONALISM. IMPORTANTE SUNT TITLURILE (DIRECTOR, MANAJER, SEF DE CLINICA, PROFESOR, ETC. SI SPAGILE – DE LA PACIENTI SAU DIN CONTRACTE.

    NASPA ….

  • Aberații că Chiriac Cristina vrea sa stea până la pensie. In urma cu trei luni spunea unei persoane apropiate că își dă demisia deși se știe că și-a dorit postul de pe vremea când era madam Agapiei directoare, spunea că chiar și-a depus demisia și că managerul a implorato sa nu plece și de furie când a ajuns in birou a aruncat actele de pe birou că nu a fost lăsată să-și dea demisia. Spunea către aceeași persoană că pentru problemele spitalului sa răspundă managerul, directorul medical și cu Loghin că atunci când ei bagă cardul scot sume frumușele de pe card.există dovezi cand spunea așa ceva și atunci să o vedem pe doamna in ce bâlbâieli va da când o să audă ce are de auzit managerul. Sa știe doamna directoare ceva și să fie noutate pe viitor? Rămâne de văzut și de auzit

  • ICM-urile ingroapa sistemul

  • Casa dsp Cetatean As Luminita Llider spagi, alte ,,valori,,!

    e Profesor Dan TIMOFTE!eu unul il respect foarte mult!Nu mai judecati ,alti oameni care probabil ii salutati in fata!Ala chirurgul care se ocupa de implantarea dispozitivului cardiac,ala e vinovat!Nu stiti ce inseamna medicina sau responsabilitatile lui!Daca sunteti cu adevarat de valoare si cu inima impacata,postati sub un nume!

  • Valoarea mea

    Ce treaba are sula cu prefectura ?A fi profesionist nu inseamna ca esti si sexi ,stimabile.Ce scriu unii si ce inteleg altii. Functia si organul difera.

  • Razvan Mihai

    Asistam la un film de groaza din cele mai sinistre la spitalul Sf. Spiridon din Iasi, cu profanari de cadavre aflate in putrefactie de catre medici, retea organizata bine pusa la punct de reciclare a stimulatoarelor cardiace de la morti, cu pacienti vai de capul lor, pacaliti ca sunt noi, tratamente false date pacientilor pentru a-i imbolnavi si implanta aceste stimulatoare. Ati reusit sa oripilati, nu un intreg oras, nu o intreaga tara, ci o intreaga Europa, e deja o stire la nivel international. Sper ca politia si procuratura sa desctructureze cat mai repede acest cartel mafiot al unora care se intituleaza medici.

  • Managerul e un om ok, directorul medical e un om ok, insa directorul de ingrijiri CC este un fiasco total, a distrus intreaga echipa de asistente sefe , a distrus si demotivat intreg colectivul, un om care a falsificat rapoartele de activitate, un om care duce vorba de colo colo, un om care minte intreg colectivul de munca, un om care umbla aiurea prin birourile juridic, achizitii, runos, managementul de calitate. Un om care nu a muncit nimic dar nimic, nu a transpirat nici macar pentru un act. totul este facut de asistentele sefe care ii fac intreaga activitate. Directorul CC se ocupa doar de cursuri si lectii de managementul de calitate. Sedintele ei sunt ore pierdute cu aiureli fara rost.Nu a adus niciun pic de valoare echipei mari de asistente sefe, doar jicniri si amenintari, isterie, urlete.Cercetati activitatea ei si nu veti gasi nimic , dar absolut nimic muncit de ea. Un om toxic care a urmarit colegele asistente sefe si a platit polite personale. Biroul ei este un cuibusor de barfa cu Cornelia de la BMF. Managerul sa aiba curaj sa puna piciorul in prag si sa o demita. Toate asistentele sefe suntem loiale managerului care e un om ok. daca nu face el ceva , vom face noi asistentele sefe care nu mai suportam sa ne terorizeze. Au plecat deja asistente sefe si vor mai pleca datorita acestui director de ingrijiri.in toata istoria spitalului nu am avut un astfel de personaj numit director de ingrijire. Pe unde a trecut a lasat doar haos, dezbinare, jicniri si niciun cuvant bun, doar linguseli si barfa. Un om care mereu e plecata cand sunt controale in spital si lasa pe altii in locul ei. are o scoala pe ea fiinta asta, ceva de groaza. e experta in rau.

  • Dora, ce pretenții să ai la doamna directoare de îngrijiri ,când verișorul ei primar care e brancardier la medicala 1 spunea că s-a folosit de el că o ducea de colo până colo cu mașina să își rezolve afacerile și fără să-i plătească un gram de carburant și de când a rămas fără permis ia dat cu călcâiul în fundulet că nu o mai poate slugari.Dar tot verișorul se laudă pe la colțuri că are dovezi incitante despre stimabila verisoara daca îl calcă pe bătături . Bine mai Cris , așa te lauzi, tu cea mai bogată asistenta din Iași sa te pretezi la 2 litrii de carburant și să nu plătești deplasarea de colo până colo. Nu ai bani de taxi? Daca verișorul lucra zilnic 8 ore , verișorul era pontat când o ducea pe verișoară să își rezolve afacerile sau o ducea după program. Trebuie sa ne interesam .

  • Pt valoarea mea

    Bărbați mai invidioși ca Ieșenii nu exista, omul arată foarte bine

  • Plus valoarea

    Articolul nu era despre calitatile estetice ale managerului,presupun ca se minuneaza si el,unde dai si unde crapa. De asta merg lucrurile cum merg,ca ne preocupa numai estetica si birfa,nimic constructiv,nimic folositor.

  • Vrem ședință, vrem ședințe, vrem ședințe, vrem ședințe, 1,2,3,4,5,6,7…pe săptămâna. 😂😂😂😂😂Cristina nu te lăsa, bago pe aia cu,, Peste 4 minute ședință,, 😂😂

  • Banuiesc ca sunt multe asistente sau doctorite de la sectia de cardiologie a Sfantului Spiridon, care le-a supt-o medicului criminal sau au facut sex cu el pentru bani si interese si care comenteaza in stil cancan pe aici. Sa va fie rusine rapandulelor. Sigur faceti parte si voi din reteaua asta al aparatelor stern preluate de la cadavre si acum destructurata de politie.

  • Numai suptul va intereseaza sintem un neam de sugaci cel putin on line

  • Barliba este fondatorul acestui sistem împuțit de la Spiridon.Cati ani a fost manager ? Pentru a rămâne în funcție nu a luat nici o atitudine.

  • Gogu pintenogul

    Dora, bănuiești prost. Alo, rapandulelor nu o mai comentați pe Chiriac că luni la prima oră vă baga o ședință așa la sanchito și două ore stați cu ochii bulbucați și urechile ciulite de vi se sparg timpanele la auzul veștii că vă dă afara pe toate din funcție și vă pierdeți șefia. Hai mucles, ciocul mic sa nu va mai văd că va luați de doamna directoare. Doamna directoare este o somitate pentru acest spital, este un etalon, și voi rapandulelor comentați la adresa acestui om integru , de o deșteptăciune extrem de rara ,cinstita și onesta.

  • Director de îngrijire a ajuns o rușine pt spital.rapoarte falsificate,frauda cu bani publici.Tupeu,teatru ,isterie spectaculoasa dar falsa.toate asistentele sefe știm că chiriac este o impostoare.nu muncește nimic,doar mesaje pe wathap ,își asumă meritele de la alte departamente,nu a muncit nimic,nici referate,ca alea le fac asistentele sefe,nu a făcut nimic ,duce doar vorbă .doar hârtii pe care trebuie să le facă management calitate,le da ordine asistentelor sefe să le facă și apoi se lauda ca ea le a făcut.stim la birouri ce face,juridic,runos,achizitii,jicniri si delir.domnule manager faceți ceva cu acest salariat care se prezintă ca director de îngrijire.faceti un link chestionar pentru a afla confidențial părerea tuturor salariaților,veti afla exact când și cum a falsificat documente oficiale.cea mai slabă directoare de îngrijiri din toată istoria spitalului.toate asistentele sefe ne delimităm de acest om.domnule manager, evaluti directorul de îngrijiri si după coeziunea echipei de asistente sefe.CC este un eșec pt intreg colectivul.vom chema televiziunii să o investigheze

  • Faceți adresa la ministerul sănătății,referitor la director de îngrijire,memoriu semnat de asistentele sefe,indicati locul,actele falsificate,nu se tolereaza frauda.daca managerul va ignora,luptati singure stimate doamne asistente sefe.

  • Aștept pensionarea

    A avut dreptate persoana care a spus că dacă Cristina Chiriac va ajunge directoare de îngrijiri, în spitalul Spiridon va fi răzmeriță. Aceasta persoană nu este conștientă că nimeni nu o suporta datorita comportamentului de om rau , nici măcar cele 2-3 asistente șefe care îi ling ușa din interes . Păcat că managerul permite așa ceva în instituția pe care o conduce. Sunt in prag de pensionare, dar așa ceva nu sa pomenit în spitalul Spiridon. Nu sa pomenit în mandatul lu Speranța sa fie așa mâncătorie între asistente, a fost mandatul Simona și nici atunci nu exista așa ceva, a fost doamna de la sala de operații , o doamna cu bun simț și foarte educată și deșteaptă. Acum cu aceasta asistenta Cristina Chiriac care se crede Dumnezeu care se întâlnește cu asistenta x și o bârfește pe asistenta y, apoi se întâlnește cu asistenta y și o birfeste pe asistenta x si le spune numai minciuni uneia despre cealaltă, și la un moment dat doar ce auzi că asistenta x se cearta și se dușmănește cu asistenta y . Când ia ținut locul temporar doamna Rusu de la chirurgie și când a auzit că asistentele șefe o vorbesc de bine , Chiriac Cristina a început să o vorbească de rău și să spună că a ajuns asistenta șefă că a ridicat fusta la profesorul diaconu. Cu aceasta asistenta nu trebuie sa ai legătură că este o persoană fără caracter .

  • Super creatorul digital

    Nu va luați de creatorul digital Chiriac Cristina că mâncați bataie

  • Vânzătorul ambulant

    Pentru Luminița.Asistenta șefă de la m1care vine la ședințe roșie ca o sfeclă și țeapănă ca un pom este o persoană care și-a părăsit cei 3 copii in perioada când aveau cea mai mare nevoie de mamă. Și-a părăsit copiii pentru o suliță. Propria ei fiica nu a vrut să audă de ea și nu fost în stare să se ducă la nunta propriei fiice că nu a primit-o fata. O caută vânzătorii ambulanți că nu își plătește produsele pe care le cumpără și tot doamna asistenta este cu gura mare că nu are bani sa plătească și amână achitarea produselor chiar și cu un an. Este mai gustos jinul și coniacul decât să își păstreze bani sa achite produsele cumpărate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *