Prima pagină » Sport » Dan Petrescu, acord preliminar cu noua echipă! Cel mai frumos cadou de ziua sa
Dan Petrescu, acord preliminar cu noua echipă! Cel mai frumos cadou de ziua sa

Dan Petrescu, acord preliminar cu noua echipă! Cel mai frumos cadou de ziua sa

23 dec. 2020, 02:00,
în Sport

Dan Petrescu, plecat de Sărbători în Dubai, pentru a sta alături de familie, ar fi ajuns deja la un acord cu viitoarea sa echipă. Tehnicianul, care a împlinit azi, 22 decembrie 2020, 53 de ani, poate primi cel mai frumos cadou dacă va și semna noul contract.
Echipa care-l dorește foarte mult pe Petrescu este Al Nasr. Arabii și-au manifestat încă din noiembrie interesul pentru antrenorul român, numai că totul s-a complicat din cauza clauzei cu care este legat de club actualul antrenor, Rui Vitoria.

Dan Petrescu e dat ca fiind noul antrenor al celor de la Al Nasr

Șeicii au tot căutat soluții pentru a scăpa de portughez, dar, în egală măsură, se pare că nu au vrut să-l piardă nici pe Dan Petrescu. Cele două părți ar fi ajuns la un acord preliminar.

„Al Nasr a ajuns la un acord preliminar cu Petrescu pentru a prelua echipa, iar acordul va fi anunțat oficial în curând”, susțin jurnaliștii de la sabq.org.

„S-a terminat! Al-Nassr e aproape să numească succesorul lui Rui Vitoria. Portughezul a preluat clubul Al-Nassr în februarie 2019 și a condus echipa spre două trofee, dar rezultatele din ultimele luni au dus la o criză importantă.
Consiliul de Administrație al clubului Al-Nassr, condus de Safwan Al-Swaiket, este aproape de a angaja un nou antrenor pentru a-l succeda pe Rui Vitoria, după ce acesta a transmis că e gata să renunțe la post”, a mai spus sursa citată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024