Prima pagină » Cancan » Dan Negru și Codruța Negru, adevărul din spatele unei căsnicii perfecte. Cum este celebrul prezentator în ipostaza de soț și tată

Dan Negru și Codruța Negru, adevărul din spatele unei căsnicii perfecte. Cum este celebrul prezentator în ipostaza de soț și tată

05 nov. 2021, 11:50, 1 ,
în Cancan

Dan Negru și Codruța Negru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, dar puțini sunt cei care știu adevărul din spatele unei căsnicii perfecte. Admiratorii faimosului om de televiziune vor să afle cum este celebrul prezentator în ipostaza de soț și tată. Acesta are o carieră de succes și o familie frumoasă pe care a dorit mereu să o țină departe de ochii curioșilor.

Dan Negru și Codruța Negru, secretele unei căsnicii aparte

Celebrul om de televiziune Dan Negru este căsătorit de mai bine de 15 ani cu frumoasa Codruța Negru, de profesie stomatolog. Cei doi au împreună o fată și un băiat, pe Daria și Bogdan, de care sunt extrem de mândri. 

Dan Negru și soția lui au mai multe afaceri împreună, în presă discutându-se de nenumărate ori despre averea impresionantă a prezentatorului. 

Dacă pe plan profesional moderatorul este cunoscut pentru energia sa inepuizabilă și sinceritatea debordantă, lucrurile stau diferit când este vorba de viața privată. Dan Negru a fost dintotdeauna discret și nu a dorit să se afișeze cu familia în lumea mondenă.

În cadrul unui interviu, el a mărturisit care sunt motivele pentru care nu a dorit ca soția și copiii să fie în lumina reflectoarelor:

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”,  a spus Dan Negru.

Cei doi s-au cunoscut în perioada studenției

Vedeta tv a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție încă din vremea studenției, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cu sinceritatea ce îl caracterizează, Dan Negru a dezvăluit că nu este soțul perfect, dar are noroc de o soție înțelegătoare. De asemenea, celebrul prezentator a mărturisit că anumite valori de acasă l-au ajutat să aibă o căsnicie longevivă:

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic.” a spus el despre căsnicia cu soția sa, Codruța.

În ceea ce privește calitățile partenerei sale, Dan Negru a declarat: „Păi, e de ajuns să te uiți la noi, ceilalți trei. Copiii sunt, spun mulți, bine crescuți, şi ăsta e meritul ei. Şi apoi, e de ajuns să te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă”.

Cum este prezentatorul în ipostaza de soț și tată

Dan Negru se bucură de un succes răsunător pe plan profesional. Emisiunile prezentate de acesta au audiențe impresionante și se pare că deține cheia succesului de câțiva ani. Mereu energic și pus pe glume, moderatorul cu temperament coleric a avut parte de multe provocări în cariera sa. Nici scandalurile nu l-au ocolit pe Dan Negru care a avut un schimb de replici cu un alt prezentator celebru, Cabral. 

Când vine vorba de viața privată, puțini sunt cei care știu cum este prezentatorul ca soț și tată. Din mărturisirile acestuia, se pare că la fel de energic este și acasă, dar se bucură de fiecare moment petrecut împreună cu familia. 

Vedeta a povestit în cadrul unei emisiuni cum decurge o zi din viața lui alături de copii și de frumoasa lui soție:

„Soţia mea e medic stomatolog şi e puţin cu telecomanda şi atunci stă numai pe Netflix. Eu sunt exact în partea opusă. Eu înregistrez programele de televiziune ale tuturor colegilor mei, asta spre disperarea Codruţei. (…) E o nebunie în aţi arăta tot, casă, pantaloni. Se zice că fetiţele sunt mai apropiate de tătici. Băiatul a descoperit acum Star Wars. Toată casa mea e ticsită de Darth Vader, etape prin care trec. Soţia mea e mai liniştită, stă la lecţii cu fetiţa şi eu stau cu Star Wars. Îi mai ajut şi eu la lecţii.”

Dan Negru și Codruța Negru au o căsnicie longevivă, fapt care atrage admirația publicului. Carismaticul prezentator se poate declara un bărbat împlinit, având o familie frumoasă și o carieră de succes. 

Comentarii
  • Eugenia Felicia Gligor

    Toată admirația pentru Dan Negru și familia sa!
    Contează sa fii educat și cu bun simt,chiar dacă uneori zici,ceea ce eu
    n.am observat,ca ai fi coleric!!!
    Contează și cultura,dar mai ales,bunul simt!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *