Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dan Negru, răpus de durere. Și-a pierdut cel mai bun prieten

Dan Negru, răpus de durere. Și-a pierdut cel mai bun prieten

05 sept. 2021, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Este foarte deschis cu publicul lui și vorbește des despre problemele sale, dar și despre diferite aspecte, legende le acestei țări. Astăzi, însă, ne-a vorbit despre cum și-a pierdut cel mai bun prieten pe care l-a avut vreodată.

Dan Negru și-a pierdut câinele

Celebrul Dan Negru este foarte iubit de public. Prezentatorul este foarte deschis cu fanii săi, motiv pentru care este foarte activ în mediul online. El vorbește acolo despre tot felul de lucruri, dar face și anunțuri foarte importante.

Dan Negru a venit acum cu o veste extrem de dureroasă. Prezentatorul a anunțat că și-a pierdut câinele, cel mai bun prieten pe care l-a putut avea în ultimii 16 ani. Prezentatorul este răpus de durere de când a plecat din această lume câinele pe care l-a numit Google și pe care îl alinta Pufi.

Timp de 16 ani, cei doi au fost complet nedespărțiți și au trăit împreună momente importante. Chiar dacă este un câine, Negru a vorbit extrem de frumos despre el, ca despre un adevărat membru al familiei. Mărturisește că este singurul despre care nu și-a schimbat părerea în timp, spre deosebire de oamenii care au trecut prin viața lui.

“Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume si el a fost “omul” meu preferat .Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par…

16 ani am fost împreună.A fost singurul care cerea puțin și merita mult… De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată… MULȚUMESC pentru toți anii ăștia ! Pufi e de azi dincolo de soare…”, a scris Dan Negru.

De ce și-a numit câinele Google

Dan Negru a ales un nume special pentru câine. Acesta s-a numit Google, pentru că era un animal foarte curios, mereu într-o cursă continuă pentru a descoperi lucrurile din jurul lui. Avea undeva la 60 de kilograme și era un exemplar foarte reușit.

Dan Negru a mers până la o stână pentru a lua animalul care i-a fost alături 16 ani. A fost nevoit să urce 40 de kilometri pe un drum anevoios, dar a meritat, pentru că s-a ales cu un prieten de nădejde. Spunea despre Google că era un câine cu un comportament de admirat, dar care simțea străinii și nu prea îi tolera.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`