Prima pagină » Actualitate » Dan Negru pleacă de la Antene! Ce contract a semnat cunoscutul prezentator

Dan Negru pleacă de la Antene! Ce contract a semnat cunoscutul prezentator

24 ian. 2022, 10:18,
în Actualitate

Mutare șoc în televiziunea din România. Cunoscutul prezentator TV, Dan Negru, a decis să plece de la Antene după 22 de ani de colaborare. Așadar, prezentatorul TV a semnat deja un contract cu postul Kanal D.

Vă aducem aminte faptul că Dan Negru este cunoscut mai ales din prisma faptului că timp de 22 de ani a realizat record după record de audiență cu revelioanele prezentate de el.

Dan Negru pleacă de la Antene şi a semnat deja cu un alt post de televiziune

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat numeroase emisiuni TV la Antene, Next Star”, „Plasa de Stele”, „Şerifi de România”. Acesta a fost cunoscut în special pentru revelioanele organizate care au strâns audiențe record. Așa cum spune cei de la paginademedia.ro, Dan Negru a semnat deja un contract cu Kanal D.

Dan Negru a semnat în 1999 un contract cu Antenă 1 după ce în prealabil a lucrat la TVR 1. Prima emisiune realizată de Negru la Antena 1 a fost „Academia Vedetelor”, apoi „Bate palma” şi „Ciao, Darwin” (produse de Valeriu Lazarov), scrie sursa citată.

Record european pentru Dan Negru

Datorită numărului de revelioane prezentate consecutiv, Dan Negru a realizat şi un record. Prezentatorul TV este singurul din Europa care a prezentat 22 de revelioane lider de audiență. Asta au anunţat studiile de audiență oficiale. Așadar, conform acelorași studii, Revelionul cu Dan Negru s-a clasat în topul audiențelor TV din Europa, după BBR.

Toată presa internațională a scris despre recordul stabilit de către Dan Negru.

Prezentatorul își ține familia departe de lumea mondenă

Dan Negru a mărturisit faptul că nu îi place să se expună la evenimentele publice și își dorește să păstreze discreția atunci când vine vorba de frumoasa lui familie. Prezentatorul a dezvăluit care este motivul pentru care își dorește să își țină soția și copiii departe de lumina reflectoarelor.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă.

Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a spus Dan Negru.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *