Prima pagină » Cultural » Dan Negru nu își lasă soția să apară la tv. ,,Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta…”

Dan Negru nu își lasă soția să apară la tv. ,,Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta…”

06 iul. 2023, 10:52,
în Cultural

Dan Negru nu își lasă soția să apară la tv. Faimosul prezentator este vehement când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de lumina reflectoarelor. Dan Negru și soția sa, Codruța, au o căsnicie frumoasă de mulți ani, însă niciodată nu au fost împreună la vreo emisiune sau eveniment monden. Iată ce spune celebrul om de televiziune despre mariajul său și cei doi copii.

Dan Negru nu își lasă soția să apară la tv

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoaelor. Prezentatorul cucerește publicul cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Dincolo de celebritate, Dan Negru este discret când vine vorba de familia sa. Acesta nu își lasă soția să apară la tv și se declară mulțumit de faptul că nici aceasta nu vrea să fie o persoană publică.

Codruța Negru este de profesie medic stomatolog și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă. Dan Negru a dezvăluit de ce partenera sa evită să se afișeze în lumina reflectoarelor.

,,Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-ți cunoști limita. Treaba mea este asta să apar pe la televizor, să fac emisiuni. Dar ea nu este în lumea asta. Uneori e bine. (…) Îi țin departe de televiziune. Nu vin la platoul de filmare, nu-i duc prin emisiuni, nu facem ședințe foto. Am ales felul ăsta de viață și e mai liniștit și corect așa.

Am văzut mulți oameni în showbiz care zic > Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea. Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios.” a precizat Dan Negru.

Ce spune prezentatorul despre mariajul său

Dan Negru are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, Codruța. Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă. Prezentatorul și partenera sa au împreună doi copii de care sunt tare mândri.

Dan Negru a dezvăluit recent care sunt secretele mariajului său longeviv și cum trece peste problemele din viața de cuplu.

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic.”, a declarat prezentatorul tv.

Dan Negru și soția sa, Codruța, sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată. Cei doi nu se afișează împreună la evenimentele mondene și își țin familia cât mai departe de ochii curioșilor. Faimosul prezentator tv are o carieră de succes, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *