Prima pagină » Cultural » Dan Negru, în ipostaze inedite pe Facebook. Ce decizie a luat prezentatorul în privința celor doi copii ai săi

Dan Negru, în ipostaze inedite pe Facebook. Ce decizie a luat prezentatorul în privința celor doi copii ai săi

13 sept. 2022, 10:27,
BZI.ro, în Cultural

Carismaticul și energicul Dan Negru își surprinde fanii cu ipostaze inedite pe Facebook. Acesta este extrem de activ pe rețelele de socializare și împărtășește cu admiratorii săi experiențe din viața privată. Iată ce decizie a luat prezentatorul în privința celor doi copii ai săi.

Dan Negru, apariții surprinzătoare pe Facebook

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Acesta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de succesul uluitor pe plan profesional, Dan Negru are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Acesta are doi copii și o căsnicie de mai mulți ani alături de Codruța Negru. Prezentatorul preferă să își țină familia departe de ochii curioșilor și vorbește de puține ori despre femeia care i-a cucerit inima. Cu toate acestea, Dan Negru nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii de familie sau să împărtășească experiențe inedite din viața de cuplu.

Recent, faimosul prezentator s-a răsfățat într-o vacanță la noi în țară și a ales o destinație îndrăgită de acesta, Sighișoara. Dan Negru reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit.

Și colega lui de breaslă, prezentatoarea de știri Alessandra Stoicescu face furori pe Facebook alături de soț și de fetița sa superbă. De asemenea, Anca Lungu se mândrește cu familia ei și a renunțat la televiziune pentru a se dedica vieții de cuplu.

Ce decizie a luat prezentatorul pentru copiii săi

Dan Negru se bucură din plin de rolul de tată. Acesta are o fată și un băiat, pe Dara și Bogdan. Prezentatorul dorește să îi țină pe aceștia departe de lumina reflectoarelor. Recent, Dan Negru a luat o decizie împreună cu soția sa și i-a înscris pe copii la o școală de stat. Deși ar fi fost tentat să îi ducă pe aceștia la o școală privată, acesta și-a motivat alegerea făcută.

„Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România, dar cel mai important în decizia noastră au contat învățătorii și profesorii. Un profesor bun îți poate schimba viața.

Eu cred că uniforma uniformizează și estompează din frustrări. România e ticsită de părinți de bani gata, cu bani făcuți ușor și care nu dau doi bani pe educație, crescându-și copiii în spiritul aroganței, îmbrăcându-i scump și de fiță. Uniforma te face să nu pui accent pe ambalaj. Degeaba îi învățăm pe copii la școală proverbe, precum „nu haina îl face pe om”, dacă nu le și arătăm asta.”, a declarat acesta.

De asemenea, Dan Negru speră că Dara și Bogdan nu îi vor călca pe urme și nu vor alege o carieră în televiziune.

„Este prea devreme ca să-și găsească drumul în viață, dar eu îmi doresc o meserie departe de ecrane media și am noroc că deocamdată nu sunt pasionați de asta”, a mărturisit moderatorul tv.

Dan Negru se bucură din plin de rolul de tată și are doar cuvinte de laudă pentru soția sa. Prezentatorul are o carieră de succes și este extrem de apreciat de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *