Prima pagină » Cancan » Dan Negru, atacat cu pietre de rromi, în buricul Capitalei

Dan Negru, atacat cu pietre de rromi, în buricul Capitalei

13 iul. 2020, 13:10,
în Cancan

Ceea ce se anunța a fi o zi obișnuită pentru Dan Negru s-a transformat într-un adevărat coșmar. De-a râsul-plânsul, desigur, căci prezentatorul de la Antena 1 a trecut printr-un episod umilitor, dar destul de amuzant, chiar în buricul Capitalei.

Dan Negru a ieșit pentru a lua prânzul alături de un prieten, însă ceea ce i-a fost dat să vadă a bătut orice scenariu de film.

„Regele Revelioanelor” de la Antena 1 a fost atacat în centrul vechi al Capitalei, pe Lipscani, de către o femeie de etnie romă. Pe contul său de Facebook, Dan Negru a postat un mesaj amuzant, în stilul său caracteristic, dar și un clip video extrem care arată întocmai ceea ce s-a întâmplat.

Dan Negru, „ciuruit” cu pietre, în buricul Capitalei

În imagini se vede clar cum Dan Negru este atacat cu pietre de către femeia respectivă, care s-a arătat a fi destul de deranjată de prezența prezentatorului TV și a prietenului său.

„Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume.

La vreo 40 de ani , omu’ e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism.

Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon.

Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….ne-am trezit ciuruiți de pietre ????????????De asta zic , adrenalina pe care o gasești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ????????????

#româniapitorească” a fost mesajul scris de Dan Negru, pe contul său de Facebook. Clipul a adunat numeroase reacții, dar și distribuiri din partea internauților care s-au amuzat teribil de situația prin care a trecut prezentatorul TV de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`