Prima pagină » National » Dan Negru a vorbit despre salariul lui de la Antena 1

Dan Negru a vorbit despre salariul lui de la Antena 1

27 ian. 2022, 10:40,
BZI.ro, în National

Dan Negru și-a anunțat plecarea de la Antena 1 unde a lucrat timp de 22 de ani. Acesta a menţionat faptul că plecarea nu are legătură cu salariul pe care-l încasa. Prezentatorul T a vorbit, într-o postare publică despre faptul că timp de 12 ani nu și-a negociat salariul şi a aflat că sumele de bani pe care le câștigă sunt mai mici decât rivalii de la PRO TV.

Asta în condițiile în care timp de 12 ani a fost lider de audiență de Revelion și în condițiile în care în această perioadă nu și-a renegociat contractul cu postul de televiziune la care a lucrat.

Dan Negru a vorbit despre ce salariu incasa la Antena 1

Vestea că Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani în care a fost lider absolut pe piața TV din România i-a şocat pe fanii acestuia. Celebrul prezentator a vorbit, într-o intervenție pentru ciao.ro despre salariul pe care îl incasa la Antena 1. Acesta a explicat faptul că timp de 12 ani nu a cerut nicio mărire salarială, în condițiile în care a aflat că un rival de la PRO TV câștiga chiar şi de trei ori mai mulţi bani decât el, în contextul în care acest era lider de audiență națională.

„Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an”, a dezvăluit Dan Negru pentru ciao.ro.

Salariul lui Dan Negru de la Antena 1 era de trei ori mai mic decât colegilor de la PRO TV

Dan Negru a vorbit și despre faptul că a intrat în vorbă, acum ceva timp, cu un coleg de PRO TV care i-a dezvăluit sumele de bani pe care acesta le încasează. Dan Negru a observat faptul că salariul lui era de trei ori mai mic decât cel al colegului. Prezentatorul TV susține că, în pofida faptului că este zgârcit, niciodată nu și-a făcut un scop de a face televiziune pentru a câștiga bani și că, oarecum, a fost șocat de faptul că salariul lui era mai mic în condițiile faptului că era lider de audiență:

„Într-un an, un coleg de la PRO mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Oricât de zgârcit aș fi, nu e despre bani televiziunea. Am învățat-o de la oameni mari, legende în TV.

Când Titus Munteanu m-a sunat în anii 90 ca să prezint Mamaia la TVR, nici prin cap nu mi-ar fi trecut să-l întreb de bani. Eram fericit că pot să prezint un asemenea eveniment încât m-aș fi dus pe jos la Mamaia. Nu am făcut televiziune că să fac bani, am făcut bani ca să fac televiziune”, a mai adăugat Dan Negru.

Dan Negru a plecat de la Antena 1 și a semnat cu Kanal D

Kanal D a făcut un anunț șoc pe piața massmedia când a anunțat faptul că Dan Negru a semnat cu trustul media turcesc. Dan Negru a plecat de la Antena 1 în urmă cu câteva zile, iar anunțul i-a surprins şi pe fani. În condițiile în care acesta a lucrat timp de 22 de ani pentru Intact Media Group, ani în care a fost lider de audiență cu revelioanele pe care le-a prezentat.

Acesta are și mai multe recorduri, unele dintre ele pe plan european. Dan Negru este prezentatorul cu cele mai multe prezente continue ca lider de audiență din Europa.

În încheiere, în pofida faptului că Dan Negru a anunțat faptul că salariul acestuia era unul mai mic decât al altora, nu se cunoaște cu exactitate sumele de bani câștigate. De altfel nu se cunosc nici detaliile despre contractul cu cei de la Kanal D sau ce emisiuni va prezenta acesta.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *