Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dan Negru a dezvăluit care este secretul unei căsnicii reușite: „Cred că echilibrul…”

Dan Negru a dezvăluit care este secretul unei căsnicii reușite: „Cred că echilibrul…”

07 feb. 2022, 20:45,
în Cancan ultimă oră

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, cu o carieră remarcabilă, dar pe cât de expus este în profesia sa, pe atât de discret este cu viața personală. În toți acești ani în care a făcut performanțe la tv și a atins recorduri, Dan Negru a reușit să-și țină viața personală departe de ochii și urechile curioșilor.

Cum se înțelege Dan Negru cu soția lui

Foarte rar se întâmplă ca Dan Negru să vorbească despre cei dragi și apropiați lui. El și soția sa, Codruța, sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună doi copii. S-a cunoscut pe când erau studenți. Soția lui Dan Negru este medic stomatolog și are propria sa clinică medicală.

Prima și singura dată când cei doi au pozat pentru o publicație s-a întâmplat în 2010, imediat după venirea pe lume a primului lor copil.

Într-un interviu recent, Dan Negru a dezvăluit care este secretul unei căsnicii reușite. El este de părere că și-a găsit echilibrul căsătorindu-se cu cineva care nu are nicio legătură cu domeniul lui de activitate. Îndrăgitul prezentator tv a ținut să sublinieze că nimeni din familia lui nu a divorțat vreodată.

„Cred că echilibrul într-un job ca al meu îl găsești căsătorindu-te cu cineva din afara profesiei. Probabil că funcționează și bagajul istoric familial pe care-l duci cu tine – la noi în familie nimeni, niciodată, nu a divorțat. Au găsit mereu căi de comunicare. Părinții mei au rămas împreună 50 de ani, până când tata s-a stins. Socrii mei, la fel. Cumnații mei sunt împreună de mulți ani. Bunicii mei sau ai soției mele, asemenea. Cred că liniștea de acasă e mai importantă ca orice, și ăsta e marele meu noroc”, a spus Dan Negru pentru Revista VIVA!.

Dan Negru a plecat de la Antena 1

Cea mai nouă știre legată de Dan Negru are în vedere plecarea sa de la postul de televiziune care l-a consacrat. După 22 de ani de activitate în cadrul trustului familiei Voiculescu, Dan Negru schimbă macazul și pleacă în curtea Kanal D. El era cea mai longevivă vedetă a grupului Intact.

A intrat în Antena în 1999, după ce lucrase la TVR și a realizat 22 de Revelioane cu audiențe colosale. Dan Negru a confirmat că a semnat deja cu Kanal D, dar nu a spus și ce fel de proiect de televiziune va avea în cadrul postului deținut în România de Dogan.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *