Prima pagină » Titlurile zilei » Dan Fiterman, omul de afaceri caracterizat prin opulența pe care o afișează, a oferit unui multiplu campion un premiu de 85 de lei. „Mi s-a părut inadmisibil ca la proba de spadă masculin să primești produse pentru femei” – FOTO/VIDEO

Dan Fiterman, omul de afaceri caracterizat prin opulența pe care o afișează, a oferit unui multiplu campion un premiu de 85 de lei. „Mi s-a părut inadmisibil ca la proba de spadă masculin să primești produse pentru femei” – FOTO/VIDEO

07 mart. 2023, 02:00, 20 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Contrar luxului pe care îl afișează, Dan Fiterman a ajuns să își promoveze produsele în cel mai josnic mod. Campionul României la spadă, Georgios Daniel Popa, a primit 3 produse de îngrijire personală ce valorează nu mai mult de 85 de lei

În data de 3 martie 2023 a fost organizat Campionatul Național U23 Spadă Masculin în cadrul căruia Georgios Daniel Popa (20 de ani), multiplu campion, a fost premiat cu 3 produse de îngrijire personală, marca Fiterman Pharma. Mai exact, tânărul medaliat a primit, drept premiu, un gel de duș, o cremă de corp și un unt de corp.

Important de precizat este faptul că Georgios Daniel Popa are obținute peste 70 de medalii, atât în România, cât și în străinătate, iar omul de afaceri Dan Fiterman a considerat plasarea produselor ca fiind un plus de imagine, însă premiul nu este altceva decât încă o bătaie de joc la adresa muncii depuse de tânărul campion, mai ales ținând cont că valoarea produselor nu depășește 85 de lei.

Georgios Daniel Popa, multiplu campion

Multiplul campion, Daniel Popa a urcat România pe podiumurile internaționale

Dan Fiterman, omul de afaceri caracterizat prin opulența pe care o afișează, a oferit unui multiplu campion un premiu de 85 de lei

O parte dintre medaliile obținute de Daniel Popa

Daniel Popa a obținut pe parcursul anilor peste 70 de medalii

În cadrul Campionatului Național U23 Spadă Masculin, organizat în data de 3 martie 2023, Daniel Popa s-a clasat pe locul 2. Cu un palmares de invidiat, tânărul campion a primit, drept premiu, produse de îngrijire personală, sub sigla Fiterman Pharma. Sportiv de performanță din anul 2010, Daniel Popa are peste 70 de medalii primite în cadrul campionatelor naționale și internaționale.

Federația Română de Scrimă a considerat oportun ca pentru nenumăratele eforturi pe care le-a depus Daniel Popa în decursul anilor și pentru plasarea României pe podiumurile internaționale să îi ofere, drept răsplată, un gel de duș de 250 ml, ce valorează 19 lei, o cremă de corp, ambalată într-un recipient de 150 ml, ce costă nu mai puțin de 33 de lei, precum și o loțiune de corp de 250 ml, ce are un preț de 33 de lei, potrivit listei de produse comercializate de firma Fiterman Pharma.

Astfel, premiul oferit de sponsorul plin de „fițe”, care se lăfăie în lux și nu ratează vreo ocazie să se prezinte în opulența caracteristică, a valorat nu mai mult de 85 de lei, un pachet ce aduce un afront asupra muncii depuse de tinerii campioni ai României, descurajând tot mai mult practicarea unui sport de performanță. În același timp, Georgios Daniel Popa, campionul României, a transmis faptul că Federația Română de Scrimă nu sprijină sportivii.

„Dacă este să comparăm ajutorul pe care îl primesc sportivii din alte țări ale lumii, în România, sportivii de performanță nu sunt încurajați. Astfel, cu timpul, din cauza acestei situații create atât din partea Federației Sportive de Scrimă, cât și din partea statului, sportivii de performanță vor dispărea. Din cele 3 probe/arme care există la scrimă, cele mai afectate sunt floreta și spada masculin.

Cum este încurajată performanța în cadrul acestui sport?  Mi s-a părut inadmisibil ca la proba de spadă masculin să primești produse pentru femei. Acele produse sunt de la sponsorii lor (n.r. – sponsorii Federației Române de Scrimă) pentru premiere. Precizez faptul că în afara premiului menționat am mai primit diploma și medalia”, a transmis Georgios Daniel Popa. Așadar, Dan Fiterman, omul de afaceri caracterizat prin opulența pe care o afișează, a oferit, prin sponsorizare, un premiu ce valorează 85 de lei.

Lotiune de corp Fiterman Pharma

Loțiunea de corp are un preț de 33 de lei

Georgios Daniel Popa, multiplul campion al României, are peste 70 de medalii

Gel de dus Fiterman Pharma

Gelul de duș oferit drept premiu are o valoare de 19 lei

În decursul anilor, Georgios Daniel Popa, în vârstă de 20 de ani, a cucerit zeci de podiumuri, atât în România, cât și în străinătate. Sportiv de performanță din anul 2010, multiplul campion este și antrenor în cadrul clubului de scrimă CS CONTRAATAC din București. În anul 2021, acesta a ocupat locul 1 în cadrul Cupei României Juniori și locul 4 la Cupa României Seniori. În anul 2018 a obținut locul 2 la Cupa României Seniori – echipe, locul 8 în cadrul Cupei României seniori – individual, locul 2 la Cupa României – individual, dar și multe alte medalii la campionatele mondiale la care a participat de-a lungul anilor.

Contrar acestor reușite, Federația Română de Scrimă nu l-a încurajat pe tânărul campion, ba mai mult, sponsorul Fiterman i-a luat în râs munca depusă, oferindu-i produse de îngrijire personală drept premiu pentru locul 2 în cadrul Campionatului Național de Spadă ce s-a desfășurat recent.

Dan Fiterman, omul de afaceri caracterizat prin opulența pe care o afișează, a încercat să-și facă reclamă pe spatele campionilor României.

Comentarii
  • 33+33+19=85, retardatilor!

  • Si fara sa va dati seama, ii faceti relama la produse! Campionul ramane campion iar Fiterman ramane Fiterman! Punct!

  • Iesean dezamagit

    Cu cat v-a platit sa-i faceti reclama la chimicalele lui? Tot cu „84 lei” ?
    Dar voi cat i-ati oferit acestui campion?

  • Bagă-ți crema în cwr Fiterman și după aia pitonul ăla lung.

  • Daca e adevarat articolul arata ce educatie are un asemenea individ pt asemenea indivizi de neam ales conteaza doar bani asa sunt educati.!

  • Floare de IRIS

    Asta ar vinde-o si pe masa pentru bani…amantele însă sunt bine întreținute…cine stie adevărul poate confirma….

  • jegul asta imputit numit futermasa,merita scuipat in gura!

  • Eu am impresia ca un robot analfabet scrie articolele astea total neinspirate.
    Unu la mana, e reclama mascata, doi la mana, citesti si nu intelegi mare lucru (Fiterman e sponsorul lui Popa, al Federatiei de Scrima sau al evenimentului?) si trei la mana, sponsorul (…), care se lăfăiește în lux??? Ce conjugare e asta, stimati jurnalisti? Lăfăiește? Dumnezeule mare!!

  • sponsorul (…) care se lăfăiește în lux?
    am impresia ca si robotii analfabeti s-au apucat de scris articole … daca si „lăfăiește” mai e conjugare corecta apai ne putem duce naibii cu educatia noastra cu tot …

  • V-ati asteptat la altceva de la F? Insemna ca nu-l cunoasteti. Ca sa premieze performanta ar fi trebuit sa fie si el bun la ceva. Nu este. Noroc de tata-su. V-ati asteptat ca el sa ofere unui tanar produse masculine? Din nou, inseamna ca nu-l cunoasteti.

  • vandam si beleaua adevaratii smecheri ai iasului nu spanul asta milionar in euro

  • Un jidan împuțit care pute carnea pe el, dacă Hitler mai trăia 6 luni, dispărea de pe pământ nația asta spurcata

  • Dah, sa vina rabinu’ kurului si sa constate ca futermanu cu nas ascutit a dat dovada de zgarcenie

  • Porc gras care se simte bine în cocina de pe-aici! Presa e tot din cocina.

  • Jâdani calici 🤢

  • Evreul al batran, pe patul de moarte fiind, il cheama pe unicul sau fiu:
    – Fiule, casa cu piscina, masina, conturile…
    Evreul al tanar, entuziasmat:
    – Da, tata, spune-mi !
    Al batran, cu ultima suflare:
    – Hainele, bijuteriile, ceasul de la bunicu’…
    – Da !
    – Ti le dau ieftin. Foarte ieftin.

  • Evreul al batran, pe patul de moarte fiind, il cheama pe unicul sau fiu:
    – Fiule, casa cu piscina, masina, conturile…
    Evreul al tanar, entuziasmat:
    – Da, tata, spune-mi !
    Al batran, cu ultima suflare:
    – Hainele, bijuteriile, ceasul de la bunicu’…
    – Da !
    – Ti le dau ieftin. Foarte ieftin.

  • Dar porcul ala umflat care va este patron ce-a dat? N-o sa apară comentariul pentru ca un prăpădit sta la ora asta și cenzureaza 🤭

  • OVREU cordit care se arde in gaoz ……. un muuuuuuuiiiiiist plin de puroi!!!

  • e si mincinos,asta e un taran scoa cum se svot vitele la pascut,facut la cuza!nu exista doctor fiterman,e un brand lansat de fiterman pharma in urma cu 2 ani!nuci nu stie ce intra in atriul stang di ce iese din aorta,atat de doctor este!nu ne mai minti!mai sunt altii mai afaceristi ca tine,vezi daca taicatu nu avea 60 de farmacii in israel,ca tatal tau ti a ridicat imperiu financiar,tu ajungeai un om simplu sau muritor de foame,arogant nesimtit ce esti!sa iti fie rusine,esti un nesimtit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *