Prima pagină » Actualitate » Dan Diaconescu, dezvăluiri incredibile despre statul mafiot: ”La câteva săptămâni după ce am refuzat șpaga de un bloc mi-au închis televiziunea și m-au băgat la pușcărie!”

Dan Diaconescu, dezvăluiri incredibile despre statul mafiot: ”La câteva săptămâni după ce am refuzat șpaga de un bloc mi-au închis televiziunea și m-au băgat la pușcărie!”

24 oct. 2024, 09:27, 1 ,
în Actualitate

Continuă seria de dezvăluiri incredibile făcute de Dan Diaconescu despre statul mafiot. Fostul om de televiziune și politician a explicat faptul că imediat după ce a refuzat să ia drept mită un bloc a fost anchetat și condamnat într-un dosar penal.

Recent Dan Diaconescu a explicat faptul că toți martorii din dosarul sexual cu minore și-au schimbat declarațiile spunând judecătorului faptul că au fost amenințați de serviciile secrete pentru a spune că Dan Diaconescu a întreținut relații sexuale cu acestea.

Dan Diaconescu dezvăluiri despre statul mafiot: ”Mi-au închis televiziunea imediat după ce am refuzat un bloc drept mită”

Prezent în platoul unei emisiuni online, Dan Diaconescu a oferit detalii incendiare despre statul mafiot și despre cum a decurs închiderea televiziunii OTV la câteva săptămâni după ce a refuzat drept mită un bloc. Acesta povestește că i-a fost luat partidul, libertatea și televiziunea:

”Am fost și sunt o fire independentă, nu am vrut să vând OTV-ul. De când vorbesc despre reluarea proiectului să vezi câte oferte de milioane am primit. Discuția între ei a fost la modul >.” a explicat Dan Diaconescu.

Fostul om de televiziune a mai spus că la doar câteva săptămâni după acest refuz al lui de a lua blocul șpagă televiziunea i s-a închis, partidul i-a fost luat și el a rămas fără libertate.

”Spune-mi dacă știi ce s-a întâmplat la doar câteva săptămâni de la interacțiunea mea cu sistemul. Mi-au închis televiziunea pe 23 ianuarie, mi-a făcut dosarul, mi-a luat parlamentarii, m-a băgat la pușcărie, libertatea mi-a fost luată, iar de partid s-a ales praful!” a continuat Dan Diaconescu.

Am vrut să fac trafic de influență, l-am sunat pe președinte și prim-ministru și nu mi-au răspuns la telefon.

În continuarea interviului Dan Diaconescu povestește momentul din 2009 când mascații au intrat la el în casă. Acesta a crezut inițial că oamenii legii au greșit adresa. Fostul om de televiziune povestește cum a vrut să facă trafic de influență sunându-l pe președinte și pe prim-ministru, dar nimeni nu i-a mai răspuns la telefon:

”Au venit mascații la mine în casă. Mă sunase cineva și mi-a zis că domnul Dan, au venit mascații. I-am spus că nu are cum să vină mascații că pe mine mă suna președintele țării, prim-ministrul și se autoinvitau la mine în emisiunea și îi ziceam președintelui hai la mine peste o săptămână că acum am cazul Elodia. Eu stau la un număr cu A, și i-am zis că sigur sunt la numărul celălalt la vecinul că vecinul mereu îmi spunea că are la ANAF 7000 de dosare că am controale. Mi-am zis că sigur au venit mascații la mine că au confundat adresa. Eram foarte relaxat că ei greșesc deseori. Ăsta al meu i-au zis că au greșit, dar mascații au zis că îl caută pe domnul Dan. Când m-a sunat ăsta înapoi și mi-a zis că îl caută pe domnul Dan, eu atunci i-am sunat pe toți, pe președintele țării, pe prim-ministru, să fac trafic de influență, bă de ce mi-ați trimis mascații acasă. Nu mi-a răspuns nimeni la telefon.

Eram obsedat ca firma să nu aibă nicio datorie

O greșeală pe care Dan Diaconescu susține că a făcut-o este cea în care s-a dus direct la DNA, în contextul în care el este cetățean italian și putea să ceară protecție din partea Italiei. Acesta susține că nu i-a venit să creadă arestarea lui pentru că el era obsedat ca firmele lui să nu aibă nicio datorie și contabilitatea să fie curată:

” M-am dus eu ca un prost, în loc să mă duc că eram cetățean italian, m-am dus la DNA, iar acolo la DNA m-au arestat. I-am întrebat despre ce doar este vorba. Mi-au arătat dosarul ăsta în care începuse urmărirea penală în septembrie, se închisese în octombrie, se redeschisese în mai când m-am dus la congres. Mă duc la pușcărie, nu îmi venea să cred că pot fi arestat că eram cel mai iubit om din România, cel mai corect. Plăteam facturile toate, eram obsedat să nu avem datorii pe firmă. (…) ” a conchis Dan Diaconescu.

În acest context al dezvăluirilor făcute de Dan Diaconescu despre statul mafiot care l-a băgat la închisoare, i-a închis televiziunea pentru că nu a vrut să fie omul sistemului, trebuie să ne întrebăm câți oameni de afaceri au avut de suferit de pe urma nesubordonării lor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`