Prima pagină » Cancan » Dan Cruceru de la Survivor rupe tăcerea după ce a fost infectat şi s-a tratat

Dan Cruceru de la Survivor rupe tăcerea după ce a fost infectat şi s-a tratat

24 aug. 2020, 14:01,
în Cancan

Dan Cruceru de la Survivor, de pe Kanal D, trage un semnal de alarmă privitor la pandemia de coronavirus. Chiar dacă până în prezent a fost ocolit de temutul virus, acesta spune că virusul ne va face viaţa grea.

Dan Cruceru de la Survivor rupe tăcerea

Dan Cruceru de la Survivor a oferit un interviu în care trage un semnal de alarmă privind pandemia de coronavirus. El spune că a fost ocolit deocamdată de virusul ucigaş, dar că noul coronavirus ne va face viaţa grea. De aceea, spune că trebuie ascultate toate indicaţiile autorităţilor. Masca obligatorie, în primul rând!

”Am avut şi voi mai avea. Virusul există şi e foarte periculos. Cine nu pricepe asta e…. pff, mi-e greu să-i cataloghez decent pe cei care cred în conspiraţii mondiale. Ne plângem că statul ne impune să purtăm nişte măşti, suntem revoltaţi, ne dăm cu capul de pereţi că, vezi Doamne, suntem oprimaţi. Pe bune?! Ce mare scofală e? Dacă toţi am înţelege şi am purta măştile astea măcar două săptămâni, am reduce enorm de mult cazurile de pozitivi. E fizica, e matematică, e logică! Dar noi murim de nerăbdare să ne înghesuim la petreceri în cluburi! Asta este!”, a declarat Dan Cruceru într-un interviu pentru DC News.

Dan Cruceru de la Survivor, infectat cu virusul Dengue, în Republica Dominicana

A fost ocolit de COVOD-19, dar s-a confruntat cu virusul Dengue, pe care l-a căpătat în Republica Dominicana. Dan Cruceru a stat patru luni acolo, prezentând emisiunea Survivor România pentru Kanal D. Avea să fie primul european de acolo care a contractat boala după zeci de ani de la ultimul caz înregistrat. ”Aproape am şi uitat de povestea asta, fiind Covid-ul mult mai la modă. Glumesc! Au fost câteva zile grele, cu febră şi stare fizică foarte proastă. Dengue e transmis de anumiţi ţânţari. Stăteam într-o dimineaţă pe terasa casei în care locuiam, îmi beam cafeaua şi aproape nici n-am simţit când m-a piscat o astfel de insectă.

După trei zile, însă, aproape că nu mă mai puteam ridica din pat. Am ajuns la spital, cu un risc destul de ridicat de hemoragii. M-am panicat niţel, mai ales că eram la 10 mii de km distanţă de casă. Din fericire, chiar am avut o super echipă de medici care m-au pus repede pe picioare şi le mulţumesc încă o dată pentru asta”, a mai povestit Dan Cruceru.

Cum cheltuie Elena Ionescu banii de la Survivor

Survivor este una dintre cele mai mari competiţii sportive, dar şi o emisiune care aduce un rating de zile mari postului de televiziune care o difuzează. Câştigătoarea de anul acesta a fost cunoscută cântăreaţă Elena Ionescu.

După ce s-a întors din Republica Dominicana, unde condiţiile au fost unele slabe şi nu a avut ocazia să aibă grijă de aspectul ei fizic, Elena a mers la medicul estetician pentru mici retuşuri. Cunoscută clinică la care a apelat a postat o fotografie cu vedetă în urma intervenţiei estetice de mărire a buzelor. De aici, cârcotaşii au început să reacţioneze şi să susţină că Elena nu merită să obţină premiul cel mare, mai ales că oamenii ar fi votat-o pentru că povestea ei i-a impresionat.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, sta în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câştigat este să îşi pună buze şi cine ştie ce alte intervenţii estetice…” a precizat o internaută, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu.

Elena Ionescu este divorţată, îşi creşte singura copilul şi locuieşte cu chirie în Bucureşti. Ea a declarat că a participat la Survivor pentru a-i oferi băieţelului ei un trai mai bun şi chiar să-şi achiziţioneze o casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *