Prima pagină » Cultural » Dan Chișu are o soție superbă. Ce spune Alina Chivulescu despre căsnicia cu celebrul regizor

Dan Chișu are o soție superbă. Ce spune Alina Chivulescu despre căsnicia cu celebrul regizor

24 nov. 2022, 08:46,
în Cultural

Dan Chișu are o soție superbă. Faimosul actor și regizor formează un cuplu de mulți ani alături de una dintre cele mai râvnite femei din România, actrița Alina Chivulescu. Deși povestea lor de dragoste a fost privită cu îndoială de mulți, cei doi au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și au familie frumoasă. Iată ce spune Alina Chivulescu despre căsnicia cu celebrul regizor.

Dan Chișu are o soție superbă

Dan Chișu și Alina Chivulescu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au avut o frumoasă relație de iubire încă din tinerețe, dar s-au despărțit. După ce au trecut prin căsnicii eșuate, aceștia s-au reîntâlnit peste 20 de ani și au reluat povestea de dragoste. Deși mulți nu credeau că relația lor va dura, Dan Chișu și Alina Chivulescu au o căsnicie frumoasă și radiază de fericire împreună.

Dan Chișu și frumoasa lui parteneră de viață au ascuns la început faptul că formează un cuplu. În prezent, cei doi au un mariaj fericit și fac furori de fiecare dată când se afișează împreună la evenimentele mondene. Alina Chivulescu se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri când se afișează în spațiul public. Vedeta pozează sexy pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Recent, actrița a oferit câteva detalii inedite despre mariajul său, mărturisind cum reușește să gestioneze conflictele din viața de cuplu.

„Noi oricum ne sfătuim în absolut orice, dar niciodată nu mi-ar spune el «fă asta» sau «nu face asta» şi nici eu lui, decât dacă într-adevăr avem nevoie de părerea celuilalt. Dan scrie scenarii, de exemplu, iar eu văd de câtă concentrare are nevoie. Şi nu îmi dă niciodată să citesc decât atunci când este produsul final.

Ne respectăm, pe cât putem, unul altuia spaţiul când vine vorba de muncă. De-asta eu nici nu prea cred în a lucra în familie – pentru că mi se par aduse în analize foarte multe lucruri din exterior, care parazitează experienţa. E delicat, deşi sunt cupluri în lumea filmului care au lucrat impecabil împreună. Eu vorbesc aici din perspectivă personală. Mi se pare că e mai bine să păstrezi acasă ce-i acasă.”, a declarat vedeta tv.

Dan Chișu are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se declară un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes, iar în viața privată se dedică soției sale, pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia. O altă actriță celebră care se bucură din plin de viață și nu ține cont de vârstă este Adriana Titieni. Vedeta și-a revenit spectaculos după divorț și în prezent se dedică profesiei sale de care este tare mândră.

Ce spune actrița despre momentele dificile din căsnicie

Alina Chivulescu și Dan Chișu au o căsnicie longevivă și sunt extrem de apreciați de publicul autohton. Cei doi au avut parte de multe provocări pe plan personal, însă nu s-au gândit niciodată la despărțire. Ambii au trecut prin divorțuri dureroase, dar s-au vindecat de suferințele din trecut și au o căsnicie frumoasă. Celebra actriță este recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește alături de soțul ei și se declară o femeie împlinită.

„Are Dan o replică foarte mişto legată de noi: «De ce să stricăm o poveste aşa frumoasă cu un adevăr?» Asta pentru că s-a spus că noi am avut o relaţie acum nu ştiu câţi ani şi că am reluat-o. Nu e adevărat. Când e dat să fie, se întâmplă. Iar lucrurile au venit organic. Nici eu, nici Dan n-am făcut vreun efort. A fost să fie. Semănăm destul de mult, suntem născuţi în aceeaşi zi, 21 iulie. Şi, de fapt, e o chestie de asemănare, dar şi de complementaritate. E o întâlnire pentru care eu îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu.”, a mărturisit actrița.

Dan Chișu și Alina Chivulescu reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Cei doi formeză un cuplu atât pe scenă, cât și în viața privată, spre încântarea publicului autohton.

Dan Chișu are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție, Alina Chivulescu, și se declară un bărbat împlinit. Aceștia au o căsnicie longevivă și fac furori de fiecare dată când apar împreună în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *