Prima pagină » Cultural » Dan Bordeianu și Dragoș Bucur, alături de iubitele din facultate. Cum arătau cei doi în studenție

Dan Bordeianu și Dragoș Bucur, alături de iubitele din facultate. Cum arătau cei doi în studenție

20 oct. 2023, 13:21,
BZI.ro, în Cultural

Dacă credeți că Adela Popescu a fost prima iubită a lui Dan Bordeianu, trebuie să știți că nu a fost deloc așa! Actorul din perioada respectivă de iubită sa facultăți, iar fotografie apare și un bărbat foarte popular în rândul publicului, Dragoș Bucur. Nici el nu a fost tocmai un burlac.

Dragoș Bucur și Dan Bordeianu sunt prieteni de peste 20 de ani. Cei doi au împărtășit aceeași pasiune și au fost colegi la Facultatea de Teatru și Film, pe care au absolvit-o în anul 1999. Privind la locul lor profesional, este evident că a avut succes în domeniul lor. Ambii au devenit actori cunoscuți și au fost remarcați pentru talentul lor. Cu toate acestea, nu au uitat să se distreze. Într-o fotografie din perioada facultăților, cei doi apar alături de partenerii lor de atunci.

Dan Bordeianu și Dragoș Bucur, alături de iubitele din facultate

Dan Bordeianu și Dragoș Bucur au fost colegi la Facultatea de Teatru și Film, în clasa profesorului Mircea Albulescu. Amândoi și-au încheiat studiile în anul 1999, iar un mai târziu, Dan Bordeianu a început să joace în telenovele produse de Acasă TV.

Dragoș Bucur, la rândul său, a avut succes în roluri din filme străine. Deși au împărtășit aceeași pasiune și au învățat multe împreună cu facultatea, asta nu ia împiedicat să se distreze.

Dragoș Bucur a postat o fotografie de la facultate pe rețelele de socializare, evocând nostalgia amintirilor. Surpriza a fost că cei doi foști colegi apăreau alături de iubitele lor de atunci, sau cel puțin așa se poate înțelege din modul în care au fost fotografiați. Dan Bordeianu era strâns de o domnișoară în brațe, în timp ce colegul său avea mâna în jurul taliei unei alte fete foarte zâmbitoare.

Dan Bordeianu, fericit alături de soția și fiica sa

După ce a renunțat să mai joace în telenovele, actorul și-a continuat cariera în teatru, rămânând astfel mai puțin vizibil pentru publicul larg. Dacă pe vremuri era permanent în atenția presei, acum Dan Bordeianu duce o viață retrasă alături de familie, însă continuă să își țină fanii la curent prin intermediul postărilor în social media.

În plus, Dan Bordeianu s-a mutat departe de agitația din București. Acesta locuiește împreună cu soția sa, Teodora, și fiica lor, Maria, în casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teodora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai relaxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi mama parcă asta voiau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din familie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând”, spunea în urmă cu ceva timp Dan Bordeianu.

Dragoș Bucur și Dan Bordeianu au prietenie adevărată încă din studenție chiar dacă nu se mai văd atat de des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *