Prima pagină » Radio » Actualitate » Dan Bordeianu este fericit alături de soția și fiica sa. Cine este de fapt Teodora, partenera sa de viață

Dan Bordeianu este fericit alături de soția și fiica sa. Cine este de fapt Teodora, partenera sa de viață

02 iun. 2023, 12:15,
BZI.ro, în Radio

De ani buni, Dan Bordeianu trăiește o viață fericită alături de soția Teodora și fiica lor Maria, care are 6 ani, departe de București. Actorul care cucerea inimile femeilor odată cu telenovela „Numai Iubirea” pare să-și fi găsit liniștea sufletească. Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii lui în 2015, iar după doi ani a venit pe lume și fetița lor.

La jumătatea anilor 2000, Dan Bordeianu făcea furori alături de Adela Popescu în telenovela „Numai Iubirea”, dar și în afara ecranului, fanii fiind convinși că cei doi vor forma o familie. Și totuși, drumurile lor s-au despărțit și ambii sunt fericiți alături de partenerii lor de cuplu și au devenit părinți. Adela s-a căsătorit cu Radu Vâlcan și au trei băieței, iar Dan Bordeianu și Teodora și-au unit destinele în 2015 și au împreună o fetiță.

Dan Bordeianu, fericit alături de soția și fiica sa

După ce a renunțat să mai joace în telenovele, actorul și-a continuat cariera în teatru, rămânând astfel mai puțin vizibil pentru publicul larg. Dacă pe vremuri era permanent în atenția presei, acum Dan Bordeianu duce o viață retrasă alături de familie, însă continuă să își țină fanii la curent prin intermediul postărilor în social media.

În plus, Dan Bordeianu s-a mutat departe de agitația din București. Acesta locuiește împreună cu soția sa, Teodora, și fiica lor, Maria, în casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teodora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai relaxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi mama parcă asta voiau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din familie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând”, spunea în urmă cu ceva timp Dan Bordeianu.

Cu toate că este Dan Bordeianu este destul de activ în social media, pozele de familie sunt destul de rare, iar actorul a ales să nu dezvăluie în totalitate chipul fiicei sale, Maria, acum în vârstă de 6 ani.

Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret cu Teodora

Actorul s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015. Cei doi au o relație încă de jumătatea anului 2012, iar evenimentul lor a fost unul discret. Actorul și soția lui au organizat o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. Petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Cernica, într-un decor de vis. Mireasa a purtat o rochie albă, din tulle.

„Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă”, declara la acea vreme Dan Bordeianu.

Acum, Dan Bordeianu are o familie superbă, după mai puțin de doi ani de la nuntă venind pe lume și fiica lor, Maria.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *