Prima pagină » Cancan » Dan Bordeianu, dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu. De ce s-a sfârșit și cum a ajuns să se mute la țară

Dan Bordeianu, dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu. De ce s-a sfârșit și cum a ajuns să se mute la țară

16 oct. 2024, 11:43,
Radu Vasiluță în Cancan

Dan Bordeianu a făcut recent câteva dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu, partenera de serial și iubita lui, în urmă cu 20 de ani. Actorul e complet schimbat de ani buni și nu mai aduce cu tinerelul după care suspinau toate femeile. În prezent, Dan Bordeianu este mulțumit cu viața pe care o trăiește alături de soție și fiică, departe de agitația Bucureștiului.

La 20 de ani de la prima telenovelă românească, „Numai Iubirea”, Dan Bordeianu a vorbit despre acea etapă din viața sa, care se leagă, inevitabil, și de iubita lui de atunci, Adela Popescu. El avea 30 de ani atunci, ea, doar 18, potrivit LPF.

Dan Bordeianu, dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu

Actorul e schimbat complet de câțiva ani: are barbă, părul lung strâns în coadă, ochelari. Aproape că nu mai seamănă cu Dan Bordeianu pe care îl știm de pe micul ecran. E un look care, însă, lui îi place, mai ales dintr-un motiv: nu mai este recunoscut de oameni din prima.

Despre relația cu Adela Popescu, dar și despre omul Adela Popescu, acum căsătorită și mamă a trei copii, Dan Bordeianu își amintește:

„Adela nu era actriță, nu avea experiență deloc, dar talent – gârlă! Și avea o calitate extraordinară, învăța foarte ușor și foarte repede. Era naturală, era firească. Și reacționa! Te ajută foarte mult partenerul care reacționează firesc.

M-am îndrăgostit foarte tare de ea! Relația noastră a trăit atâta vreme cât am fost în mediul acela. În momentul în care eu am decis să ies din mediul respectiv, lucrurile au început să se deterioreze, până s-a dus și relația.

Doi la mână, era o presiune enormă. Nu pot să spun că a fost o mare pasiune. Ne-am îndrăgostit și…”, a explicat el.

De atunci, însă, pare să fi trecut o veșnicie. La rândul său, și Dan Bordeianu este în prezent căsătorit și tată.

Locuiește la țară cu soția și fiica

S-a căsătorit la Cernica, în mare secret, în 2015, cu o brunetă care l-a făcut și tătic. Relația lor dura din 2012.

„Da, ne-am căsătorit! Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii, și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca material de PR.

Au fost toți ai noștri laolaltă, cununia s-a petrecut la o biserică din București, unde merg eu de mai mulți ani, iar petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica.

După nuntă am avut o săptămâna de miere și am fugit într-o zona caldă și frumoasă”, spunea Dan Bordeianu, după ce s-a întors din luna de miere cu Teodora.

„Pe sotia mea o cheama Teodora Bordeianu. Munca ei se desfășoară la birourile unei companii, un brand celebru. Ne cunoșteam de mai multă vreme și ideea căsătoriei a venit firesc”, mai spunea atunci actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
16 octombrie 2024
16 octombrie 2024