Prima pagină » Cultural » Dan Bordeianu are o soție superbă. Ce spune celebrul actor despre suferințele din viața privată

Dan Bordeianu are o soție superbă. Ce spune celebrul actor despre suferințele din viața privată

25 oct. 2022, 08:31,
BZI.ro, în Cultural

Dan Bordeianu are o soție superbă. Carismaticul actor are o familie frumoasă de care este tare mândru, iar pe plan profesional are parte de succes și de aprecierea publicului. Dincolo de lumina reflectoarelor, Dan Bordeianu este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Acesta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Iată ce spune celebrul actor despre suferințele din viața privată.

Dan Bordeianu are o soție superbă

Dan Bordeianu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Artistul se declară un bărbat împlinit și în viața privată. Dan Bordeianu trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Teodora, cu care s-a căsătorit în anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță și se bucură din plin de rolul de părinți.

Soția actorului este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, preferând să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Aceasta se dedică partenerului ei și fetiței, reușind să îmbine de minune profesia cu viața de familie. Dan Bordeianu are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, care îi este alături mereu. Actorul este în ultima vreme o prezență rară în spațiul public, însă își surprinde fanii cu proiectele sale inedite.

Artistul este extrem de discret când vine vorba de planul persoanal și dorește să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Actorul s-a căsătorit în mare secret în anul 2015, iar de atunci se bucură din plin de familia sa frumoasă de care este tare mândru.

„Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă.”, a mărturisit actorul la vremea respectivă.

De viața de familie se bucură din plin și Tudor Chirilă. Acesta se mândrește cu cei doi copii și se declară un bărbat împlinit alături de partenera lui de viață. Și celebra actriță Doina Teodoru este răsfățată de iubit și nu ezită să se afișeze împreună cu acesta în ipostaze tandre.

Ce spune actorul despre provocările din viața de familie

Dincolo de lumina reflectoarelor și de celebritate, Dan Bordeianu a avut parte de multe provocări și situații dificile pe plan personal, dar și profesional. Artistul a suferit enorm după ce și-a pierdut tatăl pe vremea când avea doar 23 de ani.

,,Am avut o relație frumoasă cu părinții mei. Aveam 23 de ani când a murit tata și mi-a lipsit foarte mult de atunci. Aveam încredere în înțelepciunea lui, cât am stat împreună am reușit să extrag foarte multe lucruri bune din personalitatea lui. El se mândrea cu mine peste tot dar eu tot lipit de mama eram.

Le sunt recunoscător că mi-au oferit conexiunea cu natura, toate vacanțele noastre erau la cort. Chiar și lipsa confortului devenea o distracție, o posiblitate de a te adapta situației. Tata era un om căruia îi plăcea aventura, mergeam cu el la vânătoare.”, a mărturisit acesta.

Deși a trecut prin multe momente grele, actorul radiază de fericire în prezent și se bucură de viață alături de soție și de fiica sa. Dan Bordeianu a dezvăluit cum este el în ipostaza de tată și de soț.

,,Sunt genul de părinte care se coboară la nivelul copilului și fizic și din perspectiva adultului. Îi consider parteneri egali, consider că lucrurile pe care le fac și spun sunt perfect valabile. Îi iau mereu în serios. (…) Încerc să petrec cât mai mult timp cu ele pentru că de asta au nevoie, de atenție. Mi-au amintit o chestie de care uitasem, fascinanta descoperite perpetuă a copilului. Duc mai departe recunoștința pentru această bucurie pe care am redescoperit-o.”, a declarat artistul.

La vârsta de 47 de ani, Dan Bordeianu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție și copil. Actorul face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *