Prima pagină » National » Dan Bittman, mesaj dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „Domnul Bulai bătea pasul de defilare pe sub masă în 1989. Gluma s-a terminat!”
Dan Bittman, mesaj dur la adresa lui Vlad Voiculescu:

Dan Bittman, mesaj dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „Domnul Bulai bătea pasul de defilare pe sub masă în 1989. Gluma s-a terminat!”

04 ian. 2021, 22:30,
BZI.ro, în National

Dan Bittman i-a atacat pe Raed Arafat și pe Vlad Voiculescu, după scandalul public iscat în urma programului difuzat de TVR în noaptea de Revelion și în care solistul trupei Holograf a fost invitat. De Bittman nu a scăpat nici Iulian Bulai, deputat USR, cel care a dat tonul în evenimentul ce pare să acopere alte întâmplări legate de viața socio-economică românească.

”În România s-a instituit dictatura miștoului și a prostiei. Eu am fost invitat într-un program, am interpretat 3 piese. Eu nu am avut nicio legătură nici cu președintele, nici cu Ministerul Sănătății. Domnul Bulai bătea pasul de defilare pe sub masă în 1989. El nu are ce căuta într-o discuție cu mine sau cei ca mine. Gluma s-a terminat!

Un medic venit ca mulți alții din Coreea, Siria și alte țări ca să studieze a ajuns să îmi spună mie cum trebuie să mă port, ce să fac în țara mea… E interzis așa ceva și voi lupta până la ultima putere pentru mine și familia mea.

L-am auzit pe Bulai că ne numește ”conspiraționiști”. Cred că nu are proprietatea termenului. Mugur l-a anunțat că va apare ce personaj în spectacolele sale.

Niciodată nu am instigat la nepurtarea măștii, la nerespectarea legii. Cred că domnul Bulai e din alt film. Dacă nimeni nu îl contrazice, unii l-ar putea crede. Nu mai suntem în anii ’50. Au trecut 30 de ani de la Revoluție. El nu a fost pe străzi, părinții îl țineau sub fustă.”, a declarat Dan Bittman, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

De asemenea și Radu Pietreanu a avut o reacție tranșantă la atacurile la care a fost supus de către mai mulți politicieni, în frunte cu deputatul Iulian Bulai, de la USR.

Pietreanu l-a provocat pe Bulai la un duel al cunoștințelor general și a punctat: ”prostul nu râde, se enervează”.

”Cât de retardat să fii să ai 150 de posturi gratis și tu să te uiți la TVR? Noi am fost pretextul ca USR să se ia de TVR și să o ocupe. Mi-e frică de poliție, după 30 de ani, că va veni să îmi spună că s-au făcut plângeri că au fost parodiați unii. Cuvintele despre măști, despre pandemie, au fost spuse de personaje, de Leana, de Costel.

Prostul nu râde, se enervează. Asta nu o să o auzi la Bulai. Îl invit la orice emisiune de genul ”Câștigă România”, eu și el, să vedem cine e mai bun. Nu mi-a dat nimeni un leu când am fost bolnav de cancer ca să mă vindec și mi-am vândut casa.”, a declarat Radu Pietreanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *