Prima pagină » Cancan » Dan Bittman l-a pus la punct pe Mihai Bendeac. „Nu pot să fiu în mintea lui…”

Dan Bittman l-a pus la punct pe Mihai Bendeac. „Nu pot să fiu în mintea lui…”

03 nov. 2021, 09:17,
în Cancan

Dan Bittman pare să fi intrat într-un nou conflict cu Mihai Bendeac. Totul a pornit de la declarația cântărețului cu privire la campania de vaccinare împotriva COVID-19. Bittman a vrut să îl pună la punct și pe actor și a spus că fiecare este liber să facă orice își dorește indiferent de consecințe.

Solistul trupei Holograf nu înțelege de ce Mihai Bendeac s-a supărat pe el din moment ce au foarte mulți prieteni în comun, iar actorul are mulți amici celebri. Dan Bittman a precizat că îl apreciază pe Mihai Bendeac, în special pentru actele de caritate pe care le-a făcut în ultima perioadă.

“Ăia sunt prietenii lui, sunt oamenii în care avem în continuare încredere. Nu pot să fiu în mintea lui să înțeleg de ce a spus așa ceva. Eu nu mă pot supăra cu Mihai. Punct. El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă. Ieșeam foarte des cu el și Gabi Cotabiță, eram mulți”, a povestit Dan Bittman.

Mihai Bendeac s-a luat de Dan Bittman și de anti-vacciniști

Acum ceva timp, Mihai Bendeac a declarat că se simte revoltat de faptul că oamenii nu se vaccinează împotriva COVID-19, în condițiile în care virusul face ravagii în România.

“Am auzit această tâmpenie: oamenii nu se vaccinează pentru că n-au încredere în conducători. Mie mi se pare o dovadă de imbecilitate. În momentul în care te confrunți cu o problemă globală tu spui: nu am încredere în conducătorii mei; există o țară pe care să o respecți?

Mie îmi plac țările nordice. Într-o situație globală nu pot să mă raportez la acei conducători? Ce au făcut ăia? I-au îndrumat să se vaccineze. Dacă ar fi fost o rată de supraviețuire de 50% m-aș fi vaccinat sau nu? Despre asta e vorba.

Noi am investit niște bani ca niște oameni să stea 6 ani de zile, dacă nu mai mult, să stea să buchisească corpul uman.

Înseamnă că eu am rămas în istorie că acel cretin care a spus treaba asta în timp ce peste 20 de ani Șoșoacă, împreună cu Bittman și cu Mugur Mihăiescu o să se ducă în Danemarca, unde nu o să mai fie niciun om și o să-și cumpere casă acolo.

Rata de vaccinare scade exact acolo era cortina de fier. Cu cât ne apropiem de această zonă de influență rusească vaccinarea scade. Șoșoacă se va reproduce cu Mugur Mihăescu pentru a forma o nouă generație de oameni inteligenți în Danemarca”, a spus Mihai Bendeac.

Dan Bittman nu se vaccinează anti-COVID-19

Dan Bittman a infirmat informaţia că s-ar vaccina, după ce, în spaţiul public, se vehiculase această idee. Artistul a răbufnit împotriva deciziei potrivit căreia accesul la spectacole se va face doar pe baza certificatului de vaccinare sau pe baza unui test negativ.

Solistul Holograf a propus, într-o intervenție la România TV, să nu se mai permită accesul nici în sediile ANAF şi nici taxele şi impozitele să nu mai fie încasate de statul român la cei nevaccinaţi.

„Informaţia că mă vaccinez era doar un titlu de ziar, nu vă mai luaţi după titluri. Vaccinul nu rezolvă anumite probleme. Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin.

La concerte vor fi admişi cei vaccinaţi sau cei care îşi fac teste. Păi atunci, la taxe şi impozite să fie la fel. Cei nevaccinaţi să nu mai plătească impozite şi să nu mai fie admişi în instituţii. Eu nu mă vaccinez şi nu vreau să mai plătesc taxe. Un amărât ca mine nu are de ce să plătească.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *