Prima pagină » Cultural » Dan Bittman a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune îndrăgitul artist despre relațiile de dragoste controversate

Dan Bittman a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune îndrăgitul artist despre relațiile de dragoste controversate

03 ian. 2023, 09:28,
BZI.ro, în Cultural

Dan Bittman a ajuns la o frumoasă vârstă. Faimosul cântăreț are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Acesta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Dan Bittman ascunde o poveste de viață uluitoare. Acesta a cucerit inimile multor femei și a avut parte de provocări pe plan sentimental. Iată ce spune îndrăgitul artist despre relațiile de dragoste controversate.

Dan Bittman a ajuns la o frumoasă vârstă

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Faimosul cântăreț este cunoscut ca fiind un adevărat cuceritor și s-a iubit cu femei celebre din lumea mondenă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Dan Bittman ascunde o poveste de viață impresionantă. La vârsta de 60 de ani, cântărețul se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului, dar și a colegilor de breaslă. Dan Bittman a vorbit recent despre relațiile sale de iubire, dezvăluind totodată cum se înțelege cu cei trei copii ai săi.

,,Eu mă simt foarte bine în pielea mea, mă bucur că încă unele doamne au o părere foarte bună despre mine, celelalte și-au schimbat-o definitiv și irevocabil, dar merg înainte, nu am ce să fac. (…) Toate greșelile sunt ale mele, mi le asum. Mi-am cerut și iertare de multe ori, dar prea târziu. Nu se mai poate face nimic!

Am și 3 băieți minunați care vin și ne vizităm și ne facem program împreună, nu mă pot plânge că aș fi chiar singur. Mă înțeleg foarte bine cu băieții mei, ne vedem. (…) M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni.”, a declarat artistul.

Deși a avut parte de multe provocări pe plan personal, Dan Bittman își asumă trecutul amoros tumultuos și se bucură din plin de viață. Acesta se dedică muzicii și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Artistul se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit. Un alt artist celebru care se bucură din plin de viața de familie este Tudor Chirilă. Acesta se mândrește cu cei doi copii ai săi și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață.

În ce relații a rămas cântărețul cu mama copiilor săi, Liliana Ștefan

Dan Bittman a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Liliana Ștefan timp de 29 de ani. Cei doi au ajuns la despărțire după mai multe momente grele în viața de cuplu. La 5 ani de la separarea definitivă, faimosul cântăreț a dezvăluit cum se înțelege în prezent cu fosta parteneră de viață.

,,Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare. (…)

Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă.”, a precizat cântărețul.

La vârsta de 60 de ani, Dan Bittman are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Artistul își asumă trecutul amoros controversat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *