Prima pagină » Cancan » Dan Bălan, beat pe scenă la un concert?! „Unii nu cântă așa nici treji!”

Dan Bălan, beat pe scenă la un concert?! „Unii nu cântă așa nici treji!”

26 dec. 2023, 11:56,
în Cancan

Dan Bălan se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a fost acuzat că s-a urcat beat pe scenă la un concert. Artistul a renunțat la aparițiile publice însă încă mai susține concerte în țara natală și în străinătate. În urma recentului eveniment, prestația lui Dan Bălan a fost aspru criticată de internauți.

Deși a renunțat la aparițiile publice, Dan Bălan se ocupă în continuare de proiectele sale profesionale – susține concerte în țară și în străinătate. Recent, Dan Bălan a fost prezent pe scena unui concert din Chișinău. Prestația acestuia a fost aspru judecată de o parte din spectatori, iar mulți chiar l-au acuzat că a urcat beat pe scenă.

Dan Bălan, beat pe scenă la un concert?!

Dan Bălan a fost acuzat că a urcat pe scena unui concert sub influența alcoolului. O parte din prestația artistului de peste Prut a ajuns sub forma unor videoclipuri publicate pe rețelele de socializare, iar internauții l-au judecat destul de dur. Așa cum era de așteptat, utilizatorii TikTok s-au împărțit în două tabere.

„Iar a dat-o în bară cu băutura”/ „Dan Bălan, apreciez mult talentul, dar dezamăgit de această prestație. Lipsă de respect față de spectatori”/ „Vai, vai, ce face celebritatea din om, rușine”/ „Rușinoasă asemenea apariție pe sceă”/ „Degeaba are voce… o combinație interesantă și probabil nu e numai alcool”/ „Oamenii au achitat să-l vadă în așa stare”, sunt doar o parte din reacțiile internauților.

Unii internauți i-au luat apărarea

La polul opus, au existat și oameni care i-au luat apărarea artistului și care au susținut că, de fapt, acesta este comportamentul lui scenic în general.

„O voce foarte frumoasă, nu contează starea în care a fost, a făcut față”/ „Toți comentează că era beat, dar voi ați putea duce așa un concert până la capăt?”/ „Pentru cei care spun că Dan e beat și nu are respect față de public, ar trebui să știți că așa e comportamentul lui scenic în GENERAL”/ „Unii nu cântă așa nici când sunt trezi, talent și voce are din plin. Dan Bălan, ești o legendă”/ „Beat sau nu, nu știu, dar vocea rămâne voce”, sunt comentariile celor care au apreciat prestația lui Dan Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *