Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dan Bălan a reușit să fugă din Kiev. Ce se întâmplă acum cu artistul: „Numai el știe cum a reușit să facă asta”

Dan Bălan a reușit să fugă din Kiev. Ce se întâmplă acum cu artistul: „Numai el știe cum a reușit să facă asta”

26 apr. 2022, 20:45,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Dan Bălan a trecut prin momente dificile, deoarece artistul se afla în Kiev, atunci când a izbucnit un adevărat război între Rusia și Ucraina, motiv pentru care a rămas blocat câteva zile în Capitala Ucrainei, toate zborurile fiind anulate.

Din fericire, însă, cântărețul a reușit să fugă din Kiev, iar mama acestuia a făcut o serie de declarații despre fiul ei, menționând că Dan Bălan este bine și, în prezent, acesta lucrează la câteva proiecte.

Când a reușit Dan Bălan să fugă din Kiev

În momentul în care a izbucnit războiul dintre Rusia și Ucraina, Dan Bălan se afla la Kiev, însă din fericire, artistul a reușit să iasă din țară la doar câteva zile distanță, la sfârșitul lunii februarie, potrivit spuselor Ludmilei Bălan, mama cântărețului.

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum!”, a precizat mama sa, Ludmila Bălan pentru impact.ro.

Mama artistului a mai precizat că fiul ei a trecut, în primă fază, pe la părinții săi, în Republica Moldova, pentru a-i liniști, însă nu a rămas în țara de proveniență, deplasându-se către o altă locație, pentru a lucra la proiectele sale.

Deși nu a dorit să facă public acest lucru, Dan Bălan a vrut să-i liniștească pe fanii săi și să le transmită că este bine, prin intermediul mamei sale.

„Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el! (…) Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit tuturor fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a adăugat Ludmila Bălan.

Artistul nu a făcut sărbătorile în Republica Moldova

Mama lui Dan Bălan, Ludmila, a mai declarat că fiul ei nu a mers acasă pentru a petrece sărbătorile de Paște, în Republica Moldova.

”Mi-a spus că are mult de muncă și l-am înțeles! De Paște ne-am făcut urări doar telefonic. În ultimii anii a fost mai mereu ocupat”, a mai spus Ludmila Bălan pentru aceeași sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *