Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dan Bălan a rămas blocat în Kiev. Ce se întâmplă acum cu artistul?

Dan Bălan a rămas blocat în Kiev. Ce se întâmplă acum cu artistul?

04 mart. 2022, 20:01,
în Cancan ultimă oră

Dan Bălan ar fi trebuit să facă parte din selecția națională Eurovision România, mai precis să prezinte show-ul, potrivit declarațiilor Iulianei Marciuc, managerul de proiect al selecției naționale Eurovision, pentru Paginademedia.ro.

Însă, din nefericire, prezent în Ucraina, acolo unde era jurat în cadrul unui show de talente, Dan Bălan a rămas blocat în Kiev, asta pentru că toate zboruruile au fost anulate, în urma atacului Rusiei asupra teritoriului ucrainean, fără a mai exista vreo posibilitate de transport pentru care artistul să ajungă în România. Astfel, Iuliana Marciuc a făcut o serie de declarații pentru sursa citată anterior, oferind mai mult detalii despre situația cântărețului.

Iuliana Marciuc: „Dan Bălan a încercat să iasă din țară”

Managerul de proiect al selecției naționale Eurovision România, Iuliana Marciuc, a declarat că Dan Bălan ar fi trebuit să fie prezentatorul acestei etape a show-ului, însă acesta a rămas blocat în Kiev, acolo unde filma, în calitate de jurat, pentru un show de talente din Ucraina.
Astfel, Iuliana Marciuc a explicat că l-a contactat pe artist prin intermediul impresarului său, acesta spunându-i că Dan Bălan se află în Kiev.

„În primele două zile de război, l-am contactat pe Dan Bălan prin intermediul impresarului său”, a povestit Iuliana Marciuc pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, Iuliana Marciuc a mai spus că Dan Bălan a făcut tot posibilul pentru a ieși din Ucraina, dorind să ajungă în România, însă artistului i s-au eliminat toate variantele de zbor, deși avea bilete de avion pentru mai multe curse, însă toate zborurile au fost anulate.

Dan Bălan a anunțat organizatorii că nu va putea participa în calitate de prezentator în cadrul show-ului

Așadar, potrivit declarațiilor Iulianei Marciuc, după două zile de încercări eșuate de a părăsi Ucraina, Dan Bălan a anunțat organizatorii că nu va putea participa în calitate de prezentator în cadrul show-ului.

„Dan Bălan a încercat să iasă din ţară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate.

După două zile de încercări eşuate de a ieşi din ţară, ne-a anunţat cu regret că nu mai poate participa la selecţia finală din România.”, a mai spus Iuliana Marciuc pentru sursa citată anterior.

Iuliana Marciuc a precizat că nu a mai luat legătura cu Dan Bălan de duminică

Întrebată când a vorbit ultima dată cu artistul, Iuliana Marciuc a precizat că nu a mai luat legătura cu Dan Bălan de duminică, atunci când acesta a anunțat că nu poate participa la emisiune. Totodată, ieri, 3 martie, impresarul cântărețului a încercat să ia legătura cu acesta, însă nu a reușit.

Mai mult decât atât, Iuliana Marciuc a mai povestit că Dan Bălan avea chiar și contractul semnat, însă nimeni nu s-ar fi așteptat că un adevărat război va izbucni între Rusia și Ucraina, dând astfel totul peste cap.

„De duminică nu am mai luat legătura cu el. Atunci ne-a anunţat că nu poate. Şi ieri (joi, 3 martie) a încercat să ia legătura impresarul cu el, dar nu a reuşit.

Nu ştim acum unde se află.(…) L-am dorit de la început pe Dan Bălan ca prezentator al selecţiei naţionale Eurovision. De când am pregătit proiectul, din decembrie, în vremuri de pace. Am reuşit să finalizăm semnarea contractului. Cine s-ar fi gândit atunci că o să ajungem să trăim o situaţia atât de dramatică?”, a mai spus Iuliana Marciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *