Prima pagină » Cancan » Dan Badea, un comediant la înălțime, chiar dacă este un tip mai scund
Dan Badea, un comediant la înălțime, chiar dacă este un tip mai scund

Dan Badea, un comediant la înălțime, chiar dacă este un tip mai scund

19 feb. 2021, 16:02,
BZI.ro, în Cancan

Dan Badea, fostul soț al Lorei, reușește să se păstreze la înălțime în showbiz, în pofida faptului că este un tip mai scund de statură. Acesta este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România, fiind și coprezentator la iUmor, alături de Șerban Copoț. Și totuși, Dan Badea și-a început cariera ca Dj și întreținea atmosfera în cluburile studențești.

Dan Badea este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Acesta este coprezentator la iUmor, împreună cu Șerban Copoț. În momentul de față el este aplaudat de sute de oameni în timpul spectacolelor sale de stand-up comedy. Și totuși puțini sunt cei care știu cum a devenit cunoscut Dan Badea sau alte amănunte din viața personală.

Dan Badea era cunoscut, la începutul anilor 2000, ca Dj Star. După ce a întreținut atmosfera în cluburile studențești acesta a avut câteva colaborări importante care l-au lansat. Astfel, în 2004 a cântat cu Delia, iar apoi cu Fizz. În videoclipul acestuia, Dan Badea a apărut în halat de baie, la piscină și înconjurat de femei. Ba chiar, într-un timp, actorul a avut o colaborare cu trupa Hi-Q, fiind inginerul de sunet al formatiei.

A făcut pasul către stand-up comedy

Și totuși, din Dj, Dan Badea a devenit celebru ca artist de stand-up comedy. Asta se întâmpla în urmă cu mulți ani, iar fenomenul abia începea să prindă în România. De atunci, fostul soț al Lorei a devenit unul dintre cei mai amuzanți oameni de televiziune. Succesul lui Dan Badea a tot crescut, iar astăzi el realizează spectacole cu sute de oameni și este considerat unul dintre cei mai buni artiști din domeniu.

Dan Badea este la înălțime, chiar dacă e mai scund

Și totuși, una din întrebările multora se referă la înălțimea comediantului, acesta neavând o statură impresionantă. Totuși acest aspect a reieșit în momentul în care Irinel Columbeanu a fost prezent la iUmor, iar lumea i-a văzut unul lângă altul pe Dan Badea și fostul milionar de la Izvorani.

Așadar, Dan Badea și Irinel Columbeanu au stat în culise și s-a putut vedea că există o oarecare diferență de înălțime între cei doi. Așadar, Irinel Columbeanu măsoară doar 1,61 m, iar Dan Badea, care nu este cu mult mai înalt, are 1,68 m înălțime. Însă în ciuda staturii sale, comediantul pe numele său real Badea Robert Cristian a avut mereu succes la femei frumoase.

Dan Badea și Lora

În momentul de față, Dan Badea se află la cea de-a doua căsnicie, după ce a avut un mariaj eșuat cu Lora. Comediantul și celebra cântăreaţă şi co-prezentatoare a emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV au fost împreună câțiva ani. Numai că mariajul lor nu a mers şi cei doi au fost nevoiți să semneze actele de divorţ în faţa notarului, unde au mers de mână. La acea vreme, Lora s-a plâns că dragostea lor s-a rupt după ce Dan Badea a devenit agresiv cu ea, după numai doi ani de când au făcut nunta.

Cum arată CV-ul lui Dan Badea

Dan Badea s-a recăsătorit și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina, cu care are un băieţel. În ceea ce privește vârsta acestuia, Dan Badea are 44 de ani, el fiind născut pe 23 iulie 1976. El a studiat Arta Teatrală la Universitatea „I.L. Caragiale”. A jucat şi în producţiile româneşti Occident (2002), Un cartuş de Kent şi un pachet de cafea (2004), Nesfârşit (2007) şi Aniversarea (2009). Așadar, chiar dacă nu-l ajută statura, Dan Badea este mereu la înălțime în ceea ce face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *