Prima pagină » Actualitate » Dan Badea și familia, în Israel, în timpul atacului terorist! „Când ne-am trezit, se auzeau sirenele antirachetă!“
Dan Badea și familia, în Israel, în timpul atacului terorist! „Când ne-am trezit, se auzeau sirenele antirachetă!“

Dan Badea și familia, în Israel, în timpul atacului terorist! „Când ne-am trezit, se auzeau sirenele antirachetă!“

09 oct. 2023, 12:25,
BZI.ro, în Actualitate

Dan Badea și familia sa au fost prinți în Israel în timpul atacului terorist. Actorul se afla în Țara Sfântă în vacanță și dorea să meargă la concertul lui Bruno Mars au fost prinți în mijlocul bombardamentelor.

Dan Badea și familia, în Israel în timpul atacului terorist!

În mijlocul bombardamentelor a fost prins și actorul Dan Badea care se afla împreună cu soția și fiul lor, în vacanță. O frumoasă vacanță pentru familia lui Dan Badea s-a transformat într-un adevărat coșmar. Astfel, actorul și familia sa s-au trezit în mijlocul bombardamentelor. Dan Badea, soția și fiul au plecat în Israel pentru a merge la concertul Bruno Mars. Soția comediantului a povestit momentele prin care trec.

„De dimineață m-a trezit Dănuț și mi-a zis că trebuie să mergem în buncărul hotelului, se auzeau sirenele antirachetă. Concerul Bruno Mars pentru care venisem și era programat în această seară s-a anulat. În 20 de minute s-a declarat «stare de război»“, a povestit soția actorului, pe pagina ei de Instagram.

Dan Badea și familia au fugit în Dubai din calea războiului

Din cauza pericolului din Israel, Dan Badea și familia sa au decis să plece în Dubai.

„Majoritatea zborurilor în toate direcțiile s-au anulat. Toate panourile de informare erau roșii, oamenii disperați să plece oriunde, oameni care și-au abandonat bagajele! Am luat-o din ghișeu în ghișeu și am reușit să găsim bilete spre Dubai după foarte multe refuzuri, avioanele erau pline. Acum suntem în avion după mai multe amânări ale zborului! Doamne ajută! Să fugi de război este ceva ce nu dorim nimpnui niciodată!”, a menționat soția actorului.

Ziua de sâmbătă a început în Israel cu sunetul sirenelor de raid aerian și s-a transformat, până la prânz, într-unul dintre cele mai terifiante atacuri pe care le-a cunoscut Israelul vreodată.

Mai mulți luptători Hamas înarmați s-au infiltrat în zonele din sudul Israelului, în timp ce mii de rachete au fost lansate sâmbătă din Fâșia Gaza într-un atac surpriză revendicat de mișcarea islamistă.

Rachetele au fost lansate, sâmbătă dimineața, în jurul orei locale 6.30, din Fâșia Gaza, informează publicațiile israeliene. Până acum, peste 600 de oameni au murit şi alţi peste 2000 au fost răniţi în Israel. Potrivit datelor transmise de autorităţi, între persoanele decedate s-ar afla şi britanici, dar şi americani, iar cetăţeni de mai multe naţionalităţi sunt daţi dispăruţi.

Este posibil ca până la 100 de ostatici israelieni, inclusiv femei și copii, să fi fost luați în Gaza de către Hamas, ceea ce complică enorm orice operațiune militară israeliană de eliberare a acestora.

Pe fondul imaginilor șocante cu soldați și civili israelieni îngroziți – unii însângerați, alții cu cagule și cu mâinile legate – care sunt duși de militanții Hamas, locul și soarta prizonierilor a devenit una dintre cele mai presante probleme pentru armată.

Un purtător de cuvânt al Forțelor de Apărare Israeliene (IDF), locotenent-colonelul Jonathan Conricus, a declarat doar că un „număr semnificativ” de civili și soldați israelieni sunt ținuți ostatici, se crede că acest număr este de ordinul zecilor.

Și Dan Badea și familia sa au fost suprinși în Israel în timpul atacului terorist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *