Prima pagină » Cultural » Damian Drăghici se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa. Ce spune artistul despre cele trei căsnicii

Damian Drăghici se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa. Ce spune artistul despre cele trei căsnicii

01 mai 2023, 10:14,
în Cultural

Damian Drăghici se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes în muzica lăutărească din România și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de lumina reflectoarelor și de celebritate, Damian Drăghici ascunde o poveste de viață uluitoare. Iată ce spune artistul despre cele trei căsnicii ale sale.

Damian Drăghici se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa

Damian Drăghici s-a născut într-o familie de muzicieni și a început să cânte de la o vârstă fragedă. Artistul a fost crescut de bunici și a avut parte de multe suferințe în viața privată. Cu toate acestea, Damian Drăghici nu a renunțat la cel mai mare vis al său, acela de a ajunge un artist faimos și îndrăgit de public.

Când vine vorba de viața planul amoros, cântărețul este extrem de discret. Acesta a fost căsătorit de trei ori și are doi copii. Damian Drăghici se iubește în prezent cu Cristina Stroe, cu 23 de ani mai tânără decât el. Cei doi au împreună un băiat și sunt mai fericiți ca oricând. Deși relația lor de dragoste a fost criticată de unii, Damian Drăghici și Cristina Stroe au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc. Damian Drăghici se bucură din plin de viață și se declară un bărbat împlinit la vârsta sa.

Și faimosul om de televiziune Andi Moisescu radiază de fericire alături de soție și copii. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață și nu s-a gândit niciodată la divorț, deși a trecut prin momente tensionate în mariaj. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Claudia Ghițulescu. Artista s-a despărțit de soțul ei, iar în prezent se declară împlinită. Vedeta nu ține cont de vârstă și se află într-o formă fizică de invidiat.

Ce spune artistul despre trecutul său amoros

Damian Drăghici este extrem de discret în privința vieții private. Artistul evită să ofere prea multe detalii despre fostele soții sau despre cei doi copii ai săi. În prezent, cântărețul formează un cuplu cu Cristina Stroe, cu care are un băiat. Partenera faimosului artist se consideră o femeie norocoasă alături de Damian Drăghici și nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor. Aceasta se dedică soțului și se mândrește cu familia sa frumoasă.

„Mie îmi place foarte mult să fiu o tipă discretă și îmi place să am confortul omului care nu e neapărat public. Adică să merg și ciufulită la magazin sau să ies în papuci de casă pe stradă. Eu chiar sunt genul acesta, nu o să mă vedeți niciodată altfel. (…) Mi-a fost un pic așa teamă de expunerea asta pentru că nu știam cum o să fie, ce o să fie. (…) Ca să vă zic sincer, că ne tot întreba lumea cum este cu diferența de vârstă dintre noi. La toți le-am zis că este foarte nasol cu diferența de vârstă, că eu am vreo 56 de ani și el 15.”, a precizat iubita lui Damian Drăghici.

Damian Drăghici are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă. Artistul se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit pe plan personal și profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *