Prima pagină » Cancan » Damian Drăghici are o soție cu două decenii mai mică decât el. A fost boala artistului, un impediment în cariera sa?

Damian Drăghici are o soție cu două decenii mai mică decât el. A fost boala artistului, un impediment în cariera sa?

30 mai 2022, 14:48,
în Cancan

Damian Drăghici are o soție cu 23 ani mai mică decât el. Cei doi sunt căsătoriți de patru ani și au împreună un copil. Artistul a mai avut două mariaje, însă speră ca acesta să fie cu noroc. Cu toate că suferă de ADHD, cântărețul a mărturisit că nu a privit niciodată afecțiunea ca pe o boală.

Vedeta este un artist foarte apreciat. De-a lungul carierei sale a reușit să ridice în picioare săli întregi de spectacol. O cântăreață cunoscută este și Claudia Puican ce își ține vârsta ascunsă.

Damian Drăghici are o soție cu două decenii mai mică decât el

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt căsătoriți de patru ani. Cei doi au împreună un băiețel. Cu toate că este mai mică cu 23 de ani, față de soțul său, acest lucru nu a fost un impediment în relația lor. Cântăreața este în vârstă de 28 ani și este din Râmnicu Sărat. Aceasta s-a făcut cunoscută prin intermediul emisiunii „Vocea României”. Ulterior, a intrat în trupa Andrei și și-a cunoscut actualul soț. Bărbatul își iubește foarte mult partenera de viață și fiul. Ba mai mult, acesta a menționat într-un interviu că își mai dorește copii.

„Am avut foarte multe dependențe, de tot felul de lucruri, de la băutură, țigări, dulciuri, iarbă. Tot felul de prostii. Acum nu sunt dependent decât de dragostea pentru copilul pentru, pentru soția mea, Cristina, și pentru ceea ce vreau să realizez”, a declarat Damian Drăghici.

Înainte de Cristina Stroe, Damian Drăghici a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soție a fost un art designer din Grecia. Cei doi și-au unit destinele pe când vedeta avea doar 21 ani. Din primul mariaj, vedeta are o fiică, Nikolina Drăghici. Bărbatul a ținut-o secret timp de 20 de ani. Informația a devenit publică, în momentul în care fata sa a venit pentru prima oară în România, să-și viziteze tatăl. Următoarea cucerire a vedetei a fost artista americană Jennifer Crestol. Cei doi au cântat împreună pe scenele din România, însă relația celor doi nu a funcționat. Ulterior, Damian Drăghici și-a refăcut viața alături de Paula Rosenberg. După ce și al treilea mariaj a luat sfârșit, cântărețul a preferat discreția, până ce în 2018 a cerut-o în căsătorie pe Cristina Stroe. La aproximativ un an, soția acestuia i-a dăruit un băiețel.

ADHD, un impediment în cariera artistului?

Cu toate că Damian Drăghici a fost diagnosticat cu ADHD, artistul a precizat că boala l-a ajutat în carieră. Acesta a precizat că nu privește afecțiunea ca pe o boală, ci mai degrabă ca pe o tulburare de personalitate. Artistul, de la vârsta de 3 ani, a început să cânte la țambal, apoi s-a apucat de pian, bass și tobe. Bărbatul a precizat că tot ce a învățat se datorează de fapt ADHD-ului.

„Tot ce am făcut în viața mea am făcut datorită ADHD-ului, nu este de fapt o boală, o tulburare de personalitate, ci înseamnă că în momentul acela nu ești acolo, nu esti prezent, ți-ai dori să fii în altă parte, pentru că ți-ai făcut alte filme. S-a întâmplat ceva în copilărie, o traumă… asta e explicația științifică, cu toate că nu sunt terapeut, deși mi-ar fi plăcut sau mă bate gândul.”, a declarat Damian Drăghici.

În ceea ce privește stilul vestimentar, vedeta a precizat că poartă mereu aceleași haine negre deoarece este un om simplu și modest. Mai mult, cântărețul a mărturisit că a luat exemplul de la Mark Zuckerberg, Barack Obama, Elon Musk și la Steve Jobs.

Damian Drăghici este împlinit atât pe plan profesional, cât și personal, având parte de o soție iubitoare. Cu toate că există o diferență de vârstă de 23 ani, acest lucru nu a fost un impediment în mariajul lor. O diferență majoră de vârstă este și între cuplul format din Elena Udrea și Adrian Alexandrov.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`